2777
2789
عروسی بودممممم تازه برگشتم 😁😁😁

منم عروسی بودم 

نکنه  اهل یجاییم ؟؟

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منتظرم ماشین ظرف شویی کارش تموم شه

برم  درشو  باز کنم 😂😂😂

هر چیم تو دلتون بگید ؛ آینه خدایی🤚🏻  😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه سوال چرا اینقد جو نی نی سایت منفیه؟

موضوعات تاپیک و خیلی چیزای دیگه 

الان میخوندم یه مادر میخواس طلاق دخترشو بگیره بخاطر اینکه طرف فقط کارو فهمیده و یکی دو مورد ديگه.. ینی نفر بعدی برای ازدواج خوبه؟؟

همه هم راهنماییش میکردن که چجوری طلاق بگیری 😔 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
منم عروسی بودم  نکنه  اهل یجاییم ؟؟

کجایی؟😁😁

من کرمانم

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑