2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اکثرن همین موضعاتو میخونم حال ادم یجوری میشع

زندگیا شده خاله بازی بر فرض که طرف فقط کارو فهمیده باشه مشاور نیس؟...کلی راه هست... زندگیا شده خاله بازی این نشد یکی دیگه... حالا خدایی یکی دیگه صددرصد خوبه؟؟

اگر به شخصه به من بود هیچ وقت ازدواج نمیکردم حالا هم که میخوام ازدواج کنم دنبال آدم صددرصد خوب و کامل نیستم... امشب عروسی دختر عمه ام بود نمیدونی چه ذوقیییی داشت واسه عقدش هم همینجوری ذوق میکرد من میگفتم بچه اس ساده اس نمیفهمه ولی تو این یکسال با شوهرش با هم خوش بودن به معنای واقعی...برای عقدش کلا تنها هدیه داماد بهش یه انگشتر بود دیگه رسما هیییچ هدیه دیگه ای بهش ندادن...ولی شاده زندگیو جدی نگرفته... حالا اگه به شخصه من بودم میگفتم چقد بی ارزش حسابم کردن...بعد از یکسال عقد ازدواج کردن با عشق بهم نگاه میکردن و میرقصیدن دلم عروس شدن خواس یهو... انشاءالله که خوشبخت باشن..ببخشید پر حرفی کردم 😅😅😅

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

اينجا صبح شد ديگه! عادت كردم مث جغد شبا بيدارم روزا ميخوابم تا ١٢

خواب روز خيلي بده 

وضعيت خوابمون افتضاس

فقط آرامش شبو دوس دارم گاهي فكر ميكنم صبح زود پاشم چيكار كاري ندارم دوباره ميخوابم

نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم
زندگیا شده خاله بازی بر فرض که طرف فقط کارو فهمیده باشه مشاور نیس؟...کلی راه هست... زندگیا شده خاله ...

ببخشید مادره کار چی روفهمیده بود

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

چرا اینقدر همه زندگیو سخت میگیرن؟؟؟کسی حواسش نیست شاید تا یک لحظه دیگه نباشیم 

خوش به حال دختر عمه هام و عمه ام ینی همیشششههه میخندن و شادن جوون و زیبا موندن به هر بهانه شادن نمیان موشکافی کنن که کجا مادر شوهر چی گفت یا خواهر شوهر چیکار کرد... واقعا چرا اینقدر همه چی سخت شده؟!!!😣😣😣

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
ببخشید مادره کار چی روفهمیده بود

ینی دومادش فقط به کار میرسه ن به زندگی و تفریح