من نامزدم اشکالاتی داره یکیش مثلاً نمازشه که ن اینکه نخونه سهل انگاری میکنه اومدم تاپیک بزنم و مشورت بخوام که بعد از ازدواج بهتر میشه یا بدتر آخر سر کاربرا به این نتیجه رسیدن که هیچوقت درست بشو نیست و خداروشکر که هنوز عقد نکردین باقی زندگیتو نجات بده یا گفتم نامزدم موقع خواب فقط بهم پیام میده اکثرا گفتن برو پیش مشاور درست نشد به هم بزن😔😔😔
معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون... صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
نامزدم استقلال مالی به طور کامل نداره خب آنچنان سنی هم نداره اونم تو این اوضاع خراب پدر و مادرش در واقع همه چیشو خریدن همینطور خونه رو که قراره مهریه ام بزنن و نامزدم میگه به پدر و مادرت نگو بحث روراست نبودن باهاش بود... یه کاربر آقا بود بهم گفت اووووو مشکل شما خیلییی بزرگه البته میدونم مشکل کوچیکی نیست چون میترسم باهام روراست نباشه اینقدرررر ناامیدم کرد که درست با نامزدم حرف نزدم یه مدته نامزدم بهم میگه چته چرا عوض شدی؟!!میدونم مشکلاتی داره ولی وقتی میام تاپیک میزنم و کمک میخوام خیلییی ناامید میشم حتی بعضی وقتها میشینم گریه میکنم😔😢
معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون... صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑