2789
ینی دومادش فقط به کار میرسه ن به زندگی و تفریح 

واسخته ولی دلیل موجهی برای طلاق نیست 

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگیا شده خاله بازی بر فرض که طرف فقط کارو فهمیده باشه مشاور نیس؟...کلی راه هست... زندگیا شده خاله ...

مشکلی نیس عزیزم .خانما باید جدی باشن تو مسائل زندگیشون خودم متاهلم میدونم

واسخته ولی دلیل موجهی برای طلاق نیست 

یکی از کاربرا پرسیده بود این دلیل موجهی هست که استارتر گفتن دخترم گفته ازش خوشم نمیاد 

ینی واقعا به همین سادگی از هم جدا میشن؟؟😔😔😔

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
یکی از کاربرا پرسیده بود این دلیل موجهی هست که استارتر گفتن دخترم گفته ازش خوشم نمیاد  ینی واق ...

مگه کفشه یالباس که دوسش ندارم‌یکی دیگه

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
مگه کفشه یالباس که دوسش ندارم‌یکی دیگه

من نامزدم اشکالاتی داره یکیش مثلاً نمازشه که ن اینکه نخونه سهل انگاری میکنه اومدم تاپیک بزنم و مشورت بخوام که بعد از ازدواج بهتر میشه یا بدتر آخر سر کاربرا به این نتیجه رسیدن که هیچوقت درست بشو نیست و خداروشکر که هنوز عقد نکردین باقی زندگیتو نجات بده یا گفتم نامزدم موقع خواب فقط بهم پیام میده اکثرا گفتن برو پیش مشاور درست نشد به هم بزن😔😔😔

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
من نامزدم اشکالاتی داره یکیش مثلاً نمازشه که ن اینکه نخونه سهل انگاری میکنه اومدم تاپیک بزنم و مشورت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم فکرنمیکنن یامیخوان کلایک حرفی بزنن که زده باشن بعضی ازکاربرا

بجای اینکه صورت مسئله روحل کنن پاکش میکنن 

توجه نکن 

سالهاست بیدارم کلاازخوابیدن بدم میادسایداخرس سکته مغزی کنم بمیرم شدده شبانه روزبیدا بودم شابد ۳ ساعت ...

من ازوقتی بچه دارشدم بیشتراز2ساعت نتونستم بخوابم شبها که اصلا روزها هم 2ساعت فیکس شه بیدارم حالا چی بشه بازدوباره بخوابم کلا میشه 4ساعت درکل شبانه روز ....همیشه سردردم کلأخوابم بهم ریخته

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
توبه از دست این کاربرا😮😮😮😮

نامزدم استقلال مالی به طور کامل نداره خب آنچنان سنی هم نداره اونم تو این اوضاع خراب پدر و مادرش در واقع همه چیشو خریدن همینطور خونه رو که قراره مهریه ام بزنن و نامزدم میگه به پدر و مادرت نگو بحث روراست نبودن باهاش بود... یه کاربر آقا بود بهم گفت اووووو مشکل شما خیلییی بزرگه البته میدونم مشکل کوچیکی نیست چون میترسم باهام روراست نباشه اینقدرررر ناامیدم کرد که درست با نامزدم حرف نزدم یه مدته نامزدم بهم میگه چته چرا عوض شدی؟!!میدونم مشکلاتی داره ولی وقتی میام تاپیک میزنم و کمک میخوام خیلییی ناامید میشم حتی بعضی وقتها میشینم گریه میکنم😔😢