2777
2789
عنوان

موضوع مهم

125 بازدید | 15 پست

سلام راستش پسر یکی از دوستای من سه سالشه حرف میزنه ها اما درحد صدا کردن مامان بابا  خاله 

کله جمله نمیگه مثلا می خواد بگه درو باز نکن میگه در   باز   نه 

این بعدا حرف میزنه خدایی نکرده مشکلی ندازه 

لطفا اونای که تجربه دارن بیان

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارتباط برقرار  کردن خیلی مهمه آیا با ادا و اشاره با همسن هاش بازی میکنه، بازی های نمادین داره م ...

همه چیزو میفهمه و درک می کنه حتی یه چیز یواشی هم میگیم میگه باش و می ره انجامش میده

3 سالشه و گفتار نداره حتمااااااااااااااااااااااا باید ببرند برای اوتیسم چک شه، اگر اوتیست نبود هم باز یه مشکلی داره، از یک سال پیش حداقل باید می بردند گفتاردرمانی.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
همه چیزو میفهمه و درک می کنه حتی یه چیز یواشی هم میگیم میگه باش و می ره انجامش میده

خیلی خوبه، همین باش که میگه یه دنیا سلامتی پشتش، نگران نباش ولی حتما برا دل خوذتم شده روانپزشک کودک ببر

3 سالشه و گفتار نداره حتمااااااااااااااااااااااا باید ببرند برای اوتیسم چک شه، اگر اوتیست نبود هم با ...

خیلی دکتر متخصص اطفال بردنش میگه لازم نیست فقط گفته تخم کفتره نمی دونم چیه بدید بخوره

خیلی دکتر متخصص اطفال بردنش میگه لازم نیست فقط گفته تخم کفتره نمی دونم چیه بدید بخوره

دکتر اطفال گفته تخم کفتر؟
مطمانه می بره دکتر؟؟؟؟؟!!!!!!!
شما خودت همچین چیزی رو باور می کنی دوست عزیز؟

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
دکتر اطفال گفته تخم کفتر؟ مطمانه می بره دکتر؟؟؟؟؟!!!!!!! شما خودت همچین چیزی رو باور می کنی دوست عزی ...

نمی دونم  اما من مطمعنم دکتر متخصص اطفاله که می برتش 

نمی دونم  اما من مطمعنم دکتر متخصص اطفاله که می برتش

حتی خودش نظرش به گفتار درمانی بوده اما دکتر ه گفته لازم نیست

حتی خودش نظرش به گفتار درمانی بوده اما دکتر ه گفته لازم نیست

نه دکتر قابل اعتمادی نیست، بعد هم اصلا تخصصش نیست که داره اظهار نظر می کنه. باید ارجاع بده به روانپزشک کودک!

نه دکتر قابل اعتمادی نیست، بعد هم اصلا تخصصش نیست که داره اظهار نظر می کنه. باید ارجاع بده به روانپز ...

باشه مرسی