ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ارتباط برقرار کردن خیلی مهمه آیا با ادا و اشاره با همسن هاش بازی میکنه، بازی های نمادین داره مثلا با بالشت اسب سواری و.... آیا درک خوبی داره باش صحبت میکنی متوجه هست
3 سالشه و گفتار نداره حتمااااااااااااااااااااااا باید ببرند برای اوتیسم چک شه، اگر اوتیست نبود هم باز یه مشکلی داره، از یک سال پیش حداقل باید می بردند گفتاردرمانی.
ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
خیلی دکتر متخصص اطفال بردنش میگه لازم نیست فقط گفته تخم کفتره نمی دونم چیه بدید بخوره
دکتر اطفال گفته تخم کفتر؟ مطمانه می بره دکتر؟؟؟؟؟!!!!!!! شما خودت همچین چیزی رو باور می کنی دوست عزیز؟
ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
حتی خودش نظرش به گفتار درمانی بوده اما دکتر ه گفته لازم نیست
نه دکتر قابل اعتمادی نیست، بعد هم اصلا تخصصش نیست که داره اظهار نظر می کنه. باید ارجاع بده به روانپزشک کودک!