2777
2789

بعد فک کردم شماره رو لازم ندارن فقط واسه موقع هایی که رمز فراموش میکنی میخواد . شماره ی دوستمو زدم تو سایت ! الان موقع ورود نوشت کد ارسال شد 😱

بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدشو از دور خدایا میکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

عزیزم این سایت ها اصلا محل مناسبی برای پیدا کردن شریک زندگی نیست شده محل لمپین بازی یک عده لات مجازی کاش ثبت نام نمیکردی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

😂😂😂😂😂😂

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
نگو تو‌بودی

میفهمه اخه فقط با من درباره ازدواج حرف میزنه دائم بعدشم قبلا بهش گفتم برو این سایت ها گفت نه چرته 

تو چکار داشتی اخه

ببین سنش خیلی کمه ولی از بچگی به خونه داری علاقه داشت اصن تو فاز درس و اینا نیست بعد با با اینکه همه شرایطش خوبه خواستگار نداره زیاد تو فامیل هم کسی رو ندارن از نظر سنی