2777
2789

تروخدا دارم از نگرانی میمیرم دخترم پری روز واکسن چهار ماهگی زده جاش ورم کرده قرمز شده سونو داد گفتن سلولی نمیدونم چیه بعدا میشه آبسه باید بستری بشه آنتی بیوتیک بگیره شهر خراب شدمون بیمارستان خوب برا بچه نداره خیلی کثیفه همش سوسک داره همشونم دانشجو بودن چون پنج شنبس دکتر آشنا گفته ببریم خونه آنتی بیوتیک خودم‌بهش بدم تا شنبه متخصص بیاد میگن باید جراحی شه جاش تخلیه شه کسی بوده اینجوری بشه تخلیه چجوریه خیلی میترسم‌چیکار کنم هرکس تجربه داره بهم بگه ثواب داره خیلی میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واکسن که نه ولی جای امپول خواهرم ابسه کرده بود حواسمون نبود چند روز بعد که خیلی هم درد میکرد بردیم دکتر جاشو تخلیه کرد

چون مواد اون قسمت مونده و پخش نشده ممکنه عفونت کنه

جاش برای اون درد میکرد تب و لرز هم داشت

ولی برای پسرم جای امپول پنی سلین بعد اینکه اومدیم خونه دیدم سفته حوله رو چند بار گرم کردم و ماساژ دادم بهتر شد

اورژانس بیمارستان میبردی

وقتی واکسن اولی که تو بیمارستان هنگام تولد به کتف میزنن به بچم زدن تا حدود ۲ماه پر از چرک شده بود و ورم داشت ولی خود به خود خوب شد

..ولی شما بچه رو ببر متخصص از عکسش معلومه خیلی بد شده

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃