2777
2789
عنوان

از دست بهانه گیریای شوهرم چه کنم

357 بازدید | 16 پست

سلام  دوسال پیش همسرم ده ملیون   طلای آب شده  خریده بود برا سرمایمون  اونموقه که طلا گرون شده بود نفروخت  سود کنیم  بعد امروز میگه چنده خبر داری ؟ گفتم نه  فکر کنم  ارزون شده  نگاه کرد دید بله  قبلن که صعود کرده بود اگه میفروخت خیلی سود میکرد بعد انگار که دست منه  میگه چرا اونموقه که گرون بود نگفتی بفروشیم زنای مردم  قیمت برنج و.... همه چیو به شوهراشون هر لحظه میگن  توچرا بی تفاوتی و مهم نی برات ؟میگم بابا مگه با من مشورت کردی خریدی که الان میخواستی بفروشی از من طلب داری ؟ میگه تو  برات مهم نیست  میگم چه گلی به سر من زدی مگه انتظار داری؟ زنای دیگه روی خوش میبینن  شوهراشون مشورت میکنه باهاشون . همکاری میکنن  تو خودتی و خودت  والا مگه طلاهاتو من پوشیدم یا چی؟  میگه  مگه مردای دیگه برا زناشون چیکار میکنن من نکردم ؟ برو بابا اصلن   دعوا و فش داد رفت انگار من ارزون کردم  واللا هی به من میگه کم خرج کن  برو سر کار خودش فقط یه کار کارمندی داره  شغل دوم داشت که اونم دعوا کرد نرفت    میگه خرجتو کم کن من نرم سرکار دوم . تو برو سرکار.  بخدا اگه بخوام نام ببرم خرجی ندارم  بچه نداریم  مستاجر نیستیم  میگه برام شربت  درست کن درست میکنم نمیخوره درست نکنم میگه حرف گوش نمیدی  دیوونه شدم از دستش همش بهونه و ایراد میگیره  قهر میکنه  وقتی هورموناش بالا پایین میشه میاد معذرت خاهی  خسته شدم بخدا چیکار کنم با این شوهر ؟

امروز سیم پیچی خیلیا قاطی کرده

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میخوای ارامش داشته باشی سعی نکن به حرف نابجاش جواب بدی و واکنش نشون بدی. سعی نکن قانعش کنی یا نظرشو تغییر بدی. فقط رو ارامش خودت و داشتن حس و حال خوب تمرکز کن. اونم وقتی همصحبتی پیدا نکنه دست از اینکارش میکشه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!