2777
2789
عنوان

شام چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به خمیر ویتزام هیچوقت تخم مرغ نمیزنم

من برعکس همیشه خمیر جادویی درست میکنم یه تخم مرغ 3لیوان آرد....

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
جالبش اینجاست که من عاشق خرید مواد غذایی و آشپزی ام اماکلا خیلی کم اشتهام فقط ذوق میکنم درست کنم

چقدد خوبه کم اشتهایی.من میشینم سر سفره دیگه هیچی حالیم نیست.حتی وقتی قبلش به خودم قول دادم که کم بخورم غذا رو که میبینم یادم میره قولم باز مثل گاو میخورم.😂

خمیر جادویی درست کن بزن ت  گوگل میاد.منم دیشب پیتزا درست کردم خیلی خوشمزه شد جاتون خالی.

اتفاقا خمیر جادویی رو شنیده بودم که خوبه اما خمیر مایه نداشتم و ارد اماده گلشید رو تو خونه داشتم گفتم بزار استفادش کنم و خوب نشد

با خمیر جادویی نون پیتزاتون خوب پخت مثل پیتزا بیرون شد؟؟؟؟

اتفاقا خمیر جادویی رو شنیده بودم که خوبه اما خمیر مایه نداشتم و ارد اماده گلشید رو تو خونه داشتم گفت ...

اره خوشمزه تر بود حتی. عکس گرفتم ازش چون زن حامله تو سایته عکسشو نمیفرستم که هوس نکنن

اره خوشمزه تر بود حتی. عکس گرفتم ازش چون زن حامله تو گروهه عکسشو نمیفرستم که هوس نکنن

نونش ترد و خوب شد؟؟

واسه من که با ارد گلشید درست کردم نونش تهش سفت و وسطشم خمیر

اما مواد پیتزام خوب شده بود

حتما امتحان می کنم  ای کاش دیشب با این ارد نپخته بودم ابروم جلو شوهرم رفت😘

ای جونم عزیزم.پیش میاد دیگه منم قبلانا درست کرده بودم با یه دستور دیگه خیلی خام بود و بد در حدی که شوهرم گفت دیگه پیتزا درست نکن😂اما از وقتی با این خمیر درست میکنم خیلی دوست داره همینجور میخوره تعریف میکنه.😍

ای جونم عزیزم.پیش میاد دیگه منم قبلانا درست کرده بودم با یه دستور دیگه خیلی خام بود و بد در حدی که ش ...

دقیقا شوهرم گفت شما نمی خواد پیتزا درست کنی در حالی که تعریف نباشه دست پختم خوبه اما پیتزا دفعه اولم بود