میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو . چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
پیاز و فلفل دلمه و گوجه ها رو میریزم داخل میکسر بعد با کمی روغن تفت میدم تو قابلمه . بعد برنج و زعفرون رو بهش اضافه میکنم با نمک . آبش که رو به آخر رفت درش رو میزارم
میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو . چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
من دمپخت گوجه رو اینطوری درست میکنم. پیاز و فلفل دلمه و گوجه ها رو میریزم داخل میکسر بعد با کمی روغ ...
خوشمزه میشه؟من تا حالا اصلا اسمشم نشنیدم
ببین عزیزم خیلی خوشمزه است الان بهت میگم چجوری درست کنی خیلی خوشمزه و گیاهی و سالم و بدون گوشت و مرغ ... پیاز تفت بده روغن کم بریز بعد زردچوبه نمک فلفل به پیاز بزن بعد قارچ ها رو با پیاز حسابی تفت بده آب میندازه بزار بجوشه ابش بکشه بعد فلفل دلمه بریز بعد یه دونه کدو رو نگینی کن بریز بعد گوجه رو پوستش بگیر سیب زمینی رم نگینی کن بریز بعد یه قاشق رب بریز تفت بده بعد آب بریز خیلی اب کم بریز نیم ساعته هم اماده اسا فوق العاده خوش مزه است
زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺