2777
2789
عنوان

ژله رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب پس ...حتما بستنی نیاز نداری که اول یک رنگو دریت کن بذار گرعت بعد رنگ دیگه  بهمین ترتیب ۴ ...

مگ همین کارو کنم یا ی بستنی وانیلی و ی لیوان ابجوش و الوئه ورا وسطاش یکم بریزم شاید خوب بشه دیدم تو ی کلیپی خوب بود

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

شما تو ژله تون شکر یا چیز دیگه ای اضافه ای نمیکنین؟ اخه من همون پودر حودشو میریزم با همون مقدار اب دستور العملش، شیرین نمیشه . طعم ژله بیرونم نمیده. زیاد خوشمزه نمیشه

شما تو ژله تون شکر یا چیز دیگه ای اضافه ای نمیکنین؟ اخه من همون پودر حودشو میریزم با همون مقدار اب د ...

ن عزیزم نباید هیچی اضافه کرد خوشمزس ک 

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
وای ترسوندیم نکنه درنیاد واس منم اخه واس تولد میخام مهمون دارم

نه بابا خیلی ها راحت درمیارن من بلد نیستم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

سلام عزیزمن می تونی ژله ها رو نصف کنی 

یعنی به جای 2لیوان آب کلن 1 لیوان نصف گرم و نصف یه بستی رو اضافه کنی بعد اونطوری تو هر ظرف 4 رنگ ژله داری 

امیدوارم به دردت بخوره 

من خودم این طوری درست کردم خوشگل میشه

سلام عزیزمن می تونی ژله ها رو نصف کنی  یعنی به جای 2لیوان آب کلن 1 لیوان نصف گرم و نصف یه بستی ...

ممنون عزیزم درست کردم عکسشو میزارم فردا برات الان ریختم تو قالب ی رنگشو فعلا