من خیلی ساده ام همیشه مادرم میگه،هرکاری خواست براش کردم،تواین زندگی جزسختی ودردوتنهایی چیزدیگه ای نص ...
عزیزم این چه حرفیه .. خب زرنگ باش ، بخدا منم تا قبل ازدواج ساده بودم ، کم کم یاد گرفتم ، مادرمم اصلا سیاست نداره و من هیچوقت ازش نظر نمیخوام .. الان خودم بر عکس مادرم شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا چقدر بهش،دادی ؟ من اوایل ازدواحم سیزده میلیون دادم همسرم هزار تومن هم پس نداد بهم منتها همه چی بنام خودمه الهی شکر .. خدایی از لحاظ مالی و تفریحی هم که اصلا واسم کم نمیزاره باز برگردم عقب بخدا پول بهش نمیدادم .. این یعنی این که من زرنگ شدم
همسرمودوست دارم،اونم ته دلش دوسم داره امااینکه برای خوشبختیم کاری کنه نه هیچکارنمیکنه
شما باید تکونش بدی ، نگاه جاری هات کن ببین چه سیاستی به کار میبرن که شما نمیبری .. نگو همسرشون فرق داره چون اینقدر که یه زن واسه حفظ زندگیش میجنگه مرد نمیجنگه .. زن های موفق اول سختی می کشن ولی بعدش حاصل کارشون رو میبینن .. شما هم تلاش خودت رو بکن