2789
عنوان

ببخشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 61 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم خدارحمتشون کنه.توکه میدونستی نامرده اذیتت کرده نبایست پولتو میدادی بهش.پس اندازمیکردی حداقل میتونستی سالی یکبارو یه خیرات کوچیک برا پدرت میدادی میدونی که خیرات برای اموات خودت اگه شوهرت راضی نباشه حرامه. الان که اون پولو خرج کرده دیگه سعی کن بگذری اما توزندگیت پس انداز کن براخودت

توزندگی زیاداذیتم کرده بخاطراون هزارجورمریضی گرفتم

عزیزم میتونی ازش بخوای چند بار که بهت بر گردونه یا کامل یا خورد خورد
اگه نداد بهش بگو میری خرید میکنی و چکش رو میدی تو بازار

اگه میشه مقدار چک رو بگو
و اینکه تاریخ داره یا چیزی نوشته توش یا نه؟ حامل هست؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خدارحمتشون کنه.توکه میدونستی نامرده اذیتت کرده نبایست پولتو میدادی بهش.پس اندازمیکردی حداقل می ...

وقتی فهمیدم پس نمیده بامادرم باهاش دعواافتادیم اونم برادرشوراه دادخونه من ومادرموکتک زدن😥

خدایایه گوشه چشمی
عزیزم میتونی ازش بخوای چند بار که بهت بر گردونه یا کامل یا خورد خورد اگه نداد بهش بگو میری خرید میکن ...

مال یه سال قبل قضیه تقریباًیه سال گذشته،واقعاًنمیدونم بااین آدم زندگی کنم یانه چون فقط اززندگی باهاش زجرکشیدم وسلامتی روحی وجسمی ندارم

خدایایه گوشه چشمی

عجب. پس بیخیال پولت بشو. گرچه واقعآ حقش نیست اما چون نمیتونی پس بگیری بگذر. اگه بخوای بادعوا بگیری دودش توچشم خودت وبچت میره. ازخرجی خونت وهرجورکه میتونی ازپولش پس انداز کن براخودت حداقل آروم میشی

وقتی فهمیدم پس نمیده بامادرم باهاش دعواافتادیم اونم برادرشوراه دادخونه من ومادرموکتک زدن😥

وای چه بی وجدان،خدا نگذره ازش،کمک برا چیه خودت چکو ببر به یه دفتر وکیل باهاش صحبت کن ببین چی میگه پدرشوووو درار ،قوی باش

.
وای چه بی وجدان،خدا نگذره ازش،کمک برا چیه خودت چکو ببر به یه دفتر وکیل باهاش صحبت کن ببین چی میگه پد ...

کاش میتونستم فقط بخاطربچم کوتاه اومدم

خدایایه گوشه چشمی
نه اصلاًاحساس خوشبختی نمیکنم والانمیبره منوبیرون یه بستنی برام بخره حتی

عزیزم خدا پدرت رو بیامرزه ، یعنی بعضی تاپیک ها رو می خونم سر درد میگیرم چطور به یه همچین مردی اعتماد میکنی ؟ کسی که واسه شما ارزش قائل نیس رو چطور همه چی تون رو در اختیارش میزارین ؟؟ الان تازه میپرسی ببخشم یا نه ؟ قبل این که پول رو بدی تاپیک میزدی .. الان فقط ما مجبوریم حرص بخوریم

مال یه سال قبل قضیه تقریباًیه سال گذشته،واقعاًنمیدونم بااین آدم زندگی کنم یانه چون فقط اززندگی باهاش ...

خب یعنی تاریخ داشته چک؟
اگه نداشته مهم نیست مال کی هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خدا پدرت رو بیامرزه ، یعنی بعضی تاپیک ها رو می خونم سر درد میگیرم چطور به یه همچین مردی اعتماد ...

من خیلی ساده ام همیشه مادرم میگه،هرکاری خواست براش کردم،تواین زندگی جزسختی ودردوتنهایی چیزدیگه ای نصیبم نشده،ببخشیداذییتون کردم

خدایایه گوشه چشمی