2789
عنوان

ببخشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 61 پست
من خیلی ساده ام همیشه مادرم میگه،هرکاری خواست براش کردم،تواین زندگی جزسختی ودردوتنهایی چیزدیگه ای نص ...

عزیزم این چه حرفیه .. خب  زرنگ باش ، بخدا منم تا قبل ازدواج ساده بودم ، کم کم یاد گرفتم ، مادرمم اصلا سیاست نداره و من هیچوقت ازش نظر نمیخوام .. الان خودم بر عکس مادرم شدم 

آره تاریخ داشت،یکی مثلاًمال دی پارسال ویکی مهرپارسال بودیادمه

بعید میدونم بتونی پولت رو پس بگیری منتها با یه زبونی بهش بگو قرار بود پولم رو بدی که ندادی لااقل بهم خورد خورد پس بده که راضی باشم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخداهمیشه میگم بهش

حالا چقدر بهش،دادی ؟ من اوایل ازدواحم سیزده میلیون دادم همسرم هزار تومن هم پس نداد بهم منتها همه چی بنام خودمه الهی شکر .. خدایی از لحاظ مالی و تفریحی هم که اصلا واسم کم نمیزاره باز برگردم عقب بخدا پول بهش نمیدادم .. این یعنی این که من زرنگ شدم 

حالا چقدر بهش،دادی ؟ من اوایل ازدواحم سیزده میلیون دادم همسرم هزار تومن هم پس نداد بهم منتها همه چی ...

همه جاریهام همش تفریحن الامن تازه افسردگی هم دارم

خدایایه گوشه چشمی
همسرمودوست دارم،اونم ته دلش دوسم داره امااینکه برای خوشبختیم کاری کنه نه هیچکارنمیکنه

شما باید تکونش بدی ، نگاه جاری هات کن ببین چه سیاستی به کار میبرن که شما نمیبری .. نگو همسرشون فرق داره چون اینقدر که یه زن واسه حفظ زندگیش میجنگه مرد نمیجنگه .. زن های موفق اول سختی می کشن ولی بعدش حاصل کارشون رو میبینن .. شما هم تلاش خودت رو بکن

شما باید تکونش بدی ، نگاه جاری هات کن ببین چه سیاستی به کار میبرن که شما نمیبری .. نگو همسرشون فرق د ...

والله نمیدونم ایرادازمنه حتماًچون میخوام توسری خورباشم تلاش نمیکنم

خدایایه گوشه چشمی