2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 195 پست
ای بهترین راهک استارتر توجه کن ب این. راه حل

چشم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چند روزی برو خونه داییت موبایلشو هک کن 

الهی بمیره نمیتونم دیگ توروش نگا کنم مطمئنم اگ ببینمش دعوامون میشه باهم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
اگه پدرتون قصد جدایی از زنداییتون و نداره بهتره مامانت الان یه چیزایی رو از باباتون بگیره مثل ملکی م ...

همین خونه ایم هم ک داریم ارث مامانم بوده و این اشغال زده ب نام خودش

اگه بگید ممکنه پروتر بشن و باهم ازدواج کنن یا داییتو ول کنه زن دوم پدرت شه   بهتره همون ناشناس ...

زنداییم پوست سبزه ای داره و خیلی چاقه و سینه هاش یکیش بزرگ تره اون یکیه صورتش پرچاله هس ک با پنک کک درسش میکنه و قدکوتاهی داره و خیلی ارایش داره ن والا انقدر بد زاتن ایناک نفهمیدیم اما هرجا اون هرزه بود اون بابامم همش اونجابود و

این ک عالی میشه   ..سعی کنه فعلا باسیاست ی چیزایی رو بگیره

ن عزیزم ب نام بابامه

خدا لعنت کنه این زنه بی حیارو

امین همینطوربابامو

همین خونه ایم هم ک داریم ارث مامانم بوده و این اشغال زده ب نام خودش

چون متاسفانه الان خیلیا وقتی بهشون بگی با پرویی تمام میگن همینی که هست 

پس بهتره مامانت بگه من میدونم وبا سیاست زنونه خونه رو ازش بگیره واگه تونست یه جیزای دیگه بعد هر کاری دوس داشت بکنه

البته بهتره با یه وکیل صحبت کنید خیلی خوبه

یاخداا ایشالله روش سیاه بشه زنیکه کثیف خداب روزسیاه بشینتش ایشالله کمرش بشکنه زنیکه کثافت بخداخیلی ...

خییییلی سخته خدا نصیب دشمنم نکنه