2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 195 پست
رابطشون درحد حرف زدنه یا؟؟؟؟؟

ن رابطه هم داشتن😢😢😢😢😭😭😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم به بهترین شکل مشکلت حل بشه خدا به مامانت کمک کنه وآرامش بده ایشالا که خدا خودش جوابه کاراشو ...

ممنون عزیزم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
گفتم که بابات خواسته تنوع بده به زندگیش اکثر اینجور مردا زنی رو که سنش بیشتره برا اینکار انتخاب میکن ...

الهی خیرنبینه بابام

اینو خوب اومدی هرچی پرروشون کنی بدتر بدعادتشون کردی وفک میکنن همیشه خدا بدهکارن بهت 

اره دقیقا  

اینا لابد خیلی وقته باهم هستن لابد خرج هم بش میده 

اره ازخرجی مامیزنه خرج اون مبکنه

پدرتون خیانت کرده اون وقت مادرتون میترسه اخه چرا تورو خدا مظلوم نباشید انقد حقتون بگیرید  اینا ...

خیلی سخته خیلی😢😢😢😢

ن رابطه هم داشتن😢😢😢😢😭😭😭😭😭

پس همین راهی که من گفتم انجام بدید حتما پیش یه وکیل برید وازش کمک بخواید 

یکی از اشناهای دورمون دید هیچ مدرکی از شوهرش نداره خودش از موبایل شوهرش به خودش پیام دادو یه سری چیزا نوشت و مدرک جور کرد داد به دادگاه و طلاق گرفت درسته کار خوبی نبود ولی خوب مدرک نداشت

اینوسط داییت مجسمه س توخونه وقتی مردی معتاد باشه معلومه زندگیش روبه فنا میشه خدا به داد مادرت برسه ببین چه زجری میکشه بهترین چیز گوشی زن داییتو یه جوری باید هک کنی یا یکی ببره ازش اللهی خیر نبینه عفریته

وای نه خداسرهیچ کس نیاره    

امین سرهیچ کس نیاره وای وقتی پیامای رابطشونومامانم خوندهمون سرجاش نشست وزدزیرگریه

اینوسط داییت مجسمه س توخونه وقتی مردی معتاد باشه معلومه زندگیش روبه فنا میشه خدا به داد مادرت برسه ب ...

الهی خیرنبینه ن اون ن بابام چون مامانم گناهی نداره

پس همین راهی که من گفتم انجام بدید حتما پیش یه وکیل برید وازش کمک بخواید  یکی از اشناهای دو ...

اخه طلاق گرفتن نیاز ب یه خونه و درامد داره