2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 195 پست

پدرمنم خیانت کرد نه یکبار چند بار مادرمم پاسوز منو داداشام شد و موند بابامم آخر دست از پا دراز تر برگشت آگه کمک مادرم نبود الان باید تو جوب میبود ولی بازم پروییه و زبونش دراز ازش متنفرم دعا میکنیم بمیره که مادرم راحت شه از دستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته خیلی😢😢😢😢

عزیزم حمایت کن مادرتو ینی چی که میترسه کاری نکرده که ادم بی گناه اخه ترسش چیه برید شکایت کنید یا به داییت بگو بخدا این حق مادرت نیست ولی معلومه مادرت مظلومه و پشتوانه نداره پدرتون هم دارن سو استفاده میکنن خواهشن حمایتش کن

پدرمنم خیانت کرد نه یکبار چند بار مادرمم پاسوز منو داداشام شد و موند بابامم آخر دست از پا دراز تر بر ...

منم دعامبکنم بمیره درکت میکنم خوش ب حال اونایی ک باباهاشون خوبن والامن میترسم حتی خودم تنهابا بابام توخونه باشم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عزیزم حمایت کن مادرتو ینی چی که میترسه کاری نکرده که ادم بی گناه اخه ترسش چیه برید شکایت کنید یا به ...

مامانم خیلی میترسه و متاسفاته بابابزرگمم فوت کرده و پشتوانع محکمشوازدس داده

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
میتونی از خاله ت کمک بگیری یه نقشه بکشین تهدیدش کنید اینطور که نمیشه دست رودست بزارین 

یکی ازاین خانما پیشنهادخوبی داد گف یکی ب صورت ناشناس زنگ بزنه ب بابات و تهدیدش کنه

میگم که با کمک وکیل خونه رو بگیرید چون من چند سال پیش یه خانمی گفت از طریق وکیل اموال شوهرشو گرفته و ...

وکیلم پول زیادمیخاد ک مانداریم

دقیقا با این شوهر و بچه دارم هنوز این ترس باهامه

میدونی چرا؟چون پدر واسه هردختری اولین مرد زندگیشه و ما از اولین مروای زندگیمون ضربه خوردبم

خب پس شما حمایتش کن نذار پشتش خالی بمونه گلم

چشم

ولی کمک کن مادرت جداشه مردا آدم نمیشن الانم که بابام برگشته همش سفر ترکیه و تایلند و دبی تنها میره فقط به فکر گشتن و کثافت کاری خودشه مثلا خودشو یکجور میگیره که آدم شده ولی غلط کرده هنوزم همون مستی که بود هست