2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 195 پست
ولی کمک کن مادرت جداشه مردا آدم نمیشن الانم که بابام برگشته همش سفر ترکیه و تایلند و دبی تنها میره ف ...

اخه جداشدن پول میخاد

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
این زن داییت برادری خانواده ای نداره که ازش بترسه بچه هم داره؟

اره یه دختره۸ساله ن بابا کل خونوادشون اینجورین

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۷

چه جوون .۳۷ ساله داریم تازه داره ازدواج می‌کنه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
الهی خبرشون رو برامون بیارن راحت شیم

الهی

آخی چه جوونه.من 32سالمه فکر میکنم زوده بچه بیارم شما اونوقت 18 سالته.بعد بابات چقد خبیث و بدددددد... ...

اره مامانم بچه بود و ازدواج کرد

آخی عزیزم.الهی آرامش بهش برگرده.هرجوریه

ممنون دعاکنیدبرای ارامشش

چرا ب زنداییت یا داییت نمیگی

😑😑😑😑زندایی رفیقه چی بش بگن اخه بگن چرا دوستی میگه تهمت میزنین تازه طلبکارم میشه

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم