2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 195 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا همه ما رو به راه راست هدایت کنه،،،،،،به نظرم مادرت اول با زنداییت صحبت کنه و بگه همه چیو میدونه بعد با پدرت

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.
خو مدذک جمع کنن بکوبونن تو صورتش بگن آبرو نداشتتو میبریم بی آبرو 

تو اعصبانی نشو خاهر😂

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم

همون طور که اون خانمه گفت میتونید به صورت ناشناس از پیاماشون براشون عکس بفرستید بگید اگه تموم نکنیو به دادگاه میدیم مدارک . اینجور وقت ها هیچکس از آبروش نمیترسه شاید از ترس زندان و شلاق بیخیال هم بشن

عزیزم انشالله مشکلت حل شه.ولی به هیچ عنوان به زندایت نگین چون شوهرش معتاده وزن هرزه بلده چطور شمارو خراب کنه از طرفی باباتم پشت اون درمیاد واینکه شمامقصرمیشین که به زن شوهردارتهمت زدین والانم خونوادش میدونن که بدتر زندگی مامانت سیاه میشه.هیچ وقت هم خودتون به باباتون نگین چون روش به شماباز میشه.اگه تل داره هک کنیدش وبایه مشاور یا وکیل صحبت کنید اگه پول ندارید برید بهزیستی یه نامه میده یه سری مشاورها تحت بهزیستی هستن ونصف قیمت میگیرن یاباشماره بهزیستی تماس بگیرین راهنمای میکنن.یابرین شورای حل اختلاف اونجا شازد کمکتون کنن ووکیل بهتون معرفی کنن ازطریق دایت وزندایت وارد نشین که موضوع کامل برعلیه شمامیشه

من ی تجربه دراین مورد دارم که شاید ب کارتون بیاد

دانشجو بودم

از دوستم شنیدم همکلاسیامون ک متاهل بودن جفتشون،تو خونه قرار گذاشتن واسه درس خوندن و...تو مسیر فکر میکردم چکار کنم ک یهو ی مامور دیدم که باهم سلام علیک داشتیم سر جریانی...با هزار مکافات ازش کمک خواستم که فقط بترسونتشون.چون قبلنم اومده بود در خونه مجردیمون و میگفت همسایه ها خبر دادن...ازش خواهش کردم و قبول کرد و رفت در خونه ای  که اونا توش قرار داشتن

فرداش زنه که نیومد دانشگاه 

مرده هم خیلی سرسنگین بود باهمه و همش تو فکر،زنه چند روز بعد به دوستم گفته بود ک خدا بهمون رحم کرده مامور اومده بوده و آبرومون میرفته و البته ابراز پشیمونی کرده بود