2777
2789
عنوان

یه چی دیدم دلم گرفت

252 بازدید | 16 پست

پارتنری داشتم زورش میومد ما هم بریم توجمع یا بادوستاش بریم کوه..ولی یه رفیق صمیمی داشت ازکنجکاوی خودم فهمیدم بایه دختره اس وهمه جا هم میبرتش و حتی عکس دونفره هم بود توپیجشون ..بعد من به پارتنر خودم گفتم از دوستت یاد بگیر نصف سن توعه دوست دخترشو میبره تو جمع ...اونم هی قسم وآیه میورد که نه اونا باهم نیستن و ازاین حرفا...امشب دیدم پسره زیر پست عاشقونه دختررو تگ کرده ...دلم خیلی به حال خودم سوخت فقط میخاس باهام باشه سواستفاده کنه حتی نمیخاست بقیه من. ببینن🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز خانواده با خانواده فرق داره هیچوقت یه طرفه نگاه نکن بهش

یدونه پسرعمه دارم با نصف دخترای شهر خاطره داره عکس همشونو گذاشته تو پیجش اصلأ برای خانوادش مهم نیست

ولی یه برادر دارم که از بابام حساب میبره میدونه بابام خوشش نمیاد از این کارا بابام میگه تا وقتی که دختر مردمو عقد نکردی حق نداری علنی کنی و باهاش بازی کنی

به نظر من اون دختر هم اشتباه کرده گذاشته عکسشو بذاره تو پیجش چه معنی میده دوس پسر دوس دختری که هنوز تکلیفشون معلوم نیست عکس بذارن تو پیج

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

عزیز خانواده با خانواده فرق داره هیچوقت یه طرفه نگاه نکن بهش یدونه پسرعمه دارم با نصف دخترای شهر خاط ...

میگه منو تو جمع هم نمیبره بقیه کاپلی این تکی میره یجا کار میلنگه دختر اصلی تو جمع بوده

کاربر شورت بنفشم

منم همچین موردی داشتم شرایطمم مثل شماس چند سال مفت و مجانی باهاش بودم هیچ وقتم به کسی نشونم نداد یهو ...

حالا واسه ما درحد چندماه بود من نتونستم تحمل کنم کلت کردم ولی خیلی برام گرون تموم شد چون از همه لحاظ ازش سر بودم ..الان میگم چرا انقد ارزش خودمو اوردم پایین که پسری باافتخار منو معرفی کنه ولی با ادمی بودم که مخفی میکردچون اینجور ادما میخان استفاده شونو بکنن بدون مسیولیت بعدراحت. ول کنن...جالبه اینم همش میخاست من مفت و مجانی بهش سرویس بدم سر این کات کردیم که هیچ حمایتی ازمن نمیکرد

حالا واسه ما درحد چندماه بود من نتونستم تحمل کنم کلت کردم ولی خیلی برام گرون تموم شد چون از همه لحاظ ...

من عاشقش بودم نمی تونستم ولش کنم به خودم اومدم دیدم چندساله داره ازم سواستفاده میکنه دریغ از یه شاخه گل .میومد خونه من میخورد و میخوابید یک کیلو پیازم حتی نمی خرید میگفت رو من حساب نکن

حالا واسه ما درحد چندماه بود من نتونستم تحمل کنم کلت کردم ولی خیلی برام گرون تموم شد چون از همه لحاظ ...

یه روزم یهو رفت و گفت دارم زن میگیرم دیگه بهم زنگ نزن اون پسر مجرد بود من زن مطلقه با یه بچه

منم همین بود تازه یه بار دعوام کرد گف براچی ب دوستت گفتی باهمیم انقد دلم شکست احساس خورد شدن بهم دست ...

اخی لیاقت نداشته ..اینجور ادمارو باید بندازی بیرون از زندگی