سلام من این موضوع رو چندماه پیش مطرح کردم اما با نظرای خوبی مواجه نشدم خانماچیزایی گفتن ک دلم شکشت و سپردم ب خدا الانم ساعت ۱۲نزاشتم ک نگین واسه پربازدید شدن داری دروغ میگی خواهش میکنم اگ نمیتونین راهنماییم کنید نمک روزخمم نپاشین و گزارش نزنید...من پدرم با زنداییم دوستع و این موضوع روما خیلی وقته میدونیم حالامامانم میخادبدونه چ جور ب بابام بگه ک میدونه اینم بگم بابام خیلی عصبیه ب نظرتون وقتی قرارگذاشتن بریم تعقیبشون کنیم خوبه؟یان؟
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طلاق ب این راحتیانیس باید مدرک داشته باشه...اسکرین شات ازپیام میتونه مدرک باشه؟
آره میتونه. فقط اسم رو از مخاطبا پاک کن که حتما مسج با شماره باشه. اگه اینو ارائه بدی دادگاه بالاخره یه کاری میکنن یا پرینت میگیرن از خطش یا میگن باید برن دادگاه ثابت کنن اینکارو نکردن.
وای الهی بمیرم واسه مادرت چقدر بد😔😔😔 چقدر این خیانتهای رنگ و وارنگ زیاد شده بچه ها من میترسم
خدانکنه😢خیلی زیادشده بخدا ب نظرم هرچی ب مرد کم اهمیت بدی بهترع مامان بدبخت من جوری بود مهمونی میرفتیم بابام نبود اولین غذاروبرااون میکشید اما خالم اصن نمیبرد براشوهرش
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....