2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 195 پست
داییم معتاده و غیرت نداره ومهمم نیس براش

اگه بگید ممکنه پروتر بشن و باهم ازدواج کنن یا داییتو ول کنه زن دوم پدرت شه  

بهتره همون ناشناس زن داییتو تهدید کنه  اونم از باجه عمومی  

میشه از ظاهر زنداییت بگی  ..حرکاتشو موقع دیدبازدید نفهمیدید ؟؟؟

تاحالا همچین چیزی نشنیدم عزیزم پدرتون چند سالشه زندایی چند سالشه ومادرتون 

بابام۴۴ زندایییم۴۰ مامانم۳۷

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم برامادرت ازیه طرف داداش بیچارت ازیع طرف اون بابای عوضیت ک شوهرشه ببین چی میکشه خدابدادش ب ...

دقیقا همش میگم کاش تمام مردا و زنای بدکاربمیرن

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
طلاق ب این راحتیانیس باید مدرک داشته باشه...اسکرین شات ازپیام میتونه مدرک باشه؟

آره میتونه. فقط اسم رو از مخاطبا پاک کن که حتما مسج با شماره باشه. اگه اینو ارائه بدی دادگاه بالاخره یه کاری میکنن یا پرینت میگیرن از خطش یا میگن باید برن دادگاه ثابت کنن اینکارو نکردن. 

ممنون عزیزم.خیلی سخته همش  من خواب میبینم دارم بازنداییم دعوامیکنم

ای جانم عزیزم سعی کن فقط هوای مامانتو داشته باشی کمکش کنی واقعا الان بهت نیاز داره سعی کن آرومش کنی 

وای الهی بمیرم واسه مادرت چقدر بد😔😔😔 چقدر این خیانتهای رنگ و وارنگ زیاد شده بچه ها من میترسم

خدانکنه😢خیلی زیادشده بخدا ب نظرم هرچی ب مرد کم اهمیت بدی بهترع مامان بدبخت من جوری بود مهمونی میرفتیم بابام نبود اولین غذاروبرااون میکشید اما خالم اصن نمیبرد براشوهرش

ای جانم عزیزم سعی کن فقط هوای مامانتو داشته باشی کمکش کنی واقعا الان بهت نیاز داره سعی کن آرومش کنی& ...

اروم نمیشه کارش فقط گریه شده الهی خیرنبینن ن بابای پستم ن اون 

خدانکنه😢خیلی زیادشده بخدا ب نظرم هرچی ب مرد کم اهمیت بدی بهترع مامان بدبخت من جوری بود مهمونی میرفت ...

اینو خوب اومدی هرچی پرروشون کنی بدتر بدعادتشون کردی وفک میکنن همیشه خدا بدهکارن بهت 

مهم نیس براش

ببین مستقیم نگید اصلا   ..بعدم موقعی ک قرار گذاشتن برا ... زنگ بزن 110 بگو فلان جا مکانه یا مواد میفروشن  از باجه حتما   ..بعدم دستگیر کنن مامانت شکایت کنه و زنا هرچی حکمش باشه انجام بشه 

چرا به داییت نمیگین ؟به خاطر اینکه خون و خون ریزی نشه نمیگی؟

ن چون داییم بی غیرته