2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 195 پست
مامانم ک مریض شده از اون روز من دلم فقط برامامان بیچارم میسوزه دعاکنیدبرای اروم شدنش

همون منم دقیقا مخاطبم مادرتونه شما هر چقدر هم بگید پدرتونه سختع .اما حس مادرتون فرق داره.بخدا بیخیالی بهترین راهه بزارید انقدر زنداییت خودش و عرضه بکنه به پدرتون تا اخرشم ثل یه دستمال کاغذی کثیف پرت بشه بره .حیفه بخوایید اون زندایی رو از منجلاب بکشید بیرون بزارید کثافت کاریشو بکنه.پدرتون هم ماشالا زن داره بچه داره بچه که نیست خودش بخواد میتونه کات بکنه

واقعا که جای تاسف داره اینا چه جور آدمایی هستن  اصلا نمیشه با این جور خیانتا تو فامیل کنار اومد

دقیقا خیلی سخته مامانم میگ اگ غریبه بود دلم نمیسوخت

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابلی منم خدا لفنت کنه من بزرگم دیگ۱۸ سالمه چ جوردلش اومد ب ما خیانت کنه اخه ببخشیدا یه س ک س بود ک ...

الهی بمیرم برات خودت وناراحت نکن خداجوابشون ومیده بزرگه ایشالله همه چی درس میشه ایشالله زن داییت وخدارسواش میکنه شک نکن بابات هم چوب اشتباهشومیخوره وادم میشه ایناهوس زودگذره میگذرن تموم میشن گلم

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
به نظرم.با بروز دادن اینکه همتون اطلاع دارین قبح اینکار رو برای پدرتون نریزین نزارین متوجه شه شما و ...

اهان باشه ممنون ازراهنماییت

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

پدرتون خیانت کرده اون وقت مادرتون میترسه اخه چرا تورو خدا مظلوم نباشید انقد حقتون بگیرید 

اینا تاوان اون حرفاییکه میگن زن اگه خوب بود شوهرش بهش خیانت نمیکرد مادرتون تاوان حرف به مشت ادم جاهل رو دارن میدن خواهشا حمایتش کنید نذارید زیر بار این غم بشکنه ای خدا

بیچاره دایتون😢بیچاره مامانتون چجوری میتونن زندگی دو تا خواهر برادو نابود کنن اخه😢

بابلی منم خدا لفنت کنه من بزرگم دیگ۱۸ سالمه چ جوردلش اومد ب ما خیانت کنه اخه ببخشیدا یه س ک س بود ک ...

دقیقا اصلا مسئله اینچیزا نیست مردا اکثرا برا تنوع اینکارارو میکنن وگرنه من مطمئنم مادرت از سر باباتم زیاده

پس خاک تو سرش بکنن که هیچی واسه خودش نذاشته. مامانتون برن دادخواست طلاق بدن. راهش همینه اگه ان ...

طلاق ب این راحتیانیس باید مدرک داشته باشه...اسکرین شات ازپیام میتونه مدرک باشه؟

آره والا آدم تو فامیل همچین چیزی میبینه داغون داغون میشه  خدا به مادرت آرامش بده

ممنون عزیزم.خیلی سخته همش  من خواب میبینم دارم بازنداییم دعوامیکنم