2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 195 پست
هیچی مثل یه مردبی غیرت کمریه زندگی رونمیشکونه بگودیگه کارازبناخرابه عزیزم مشکل حل بشه این مثاعل،شاید ...

خدا شاهده خود بابام هزار بار گفته ک این یعنی زنداییم زن خوبی نیس اما خودش😢😢

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه مادرت چه گناهی کرده همه فشار رو مادرته.ولش کنید بزارید انقدر با هم لاس بزن تا خفه بشن.

مامانم ک مریض شده از اون روز من دلم فقط برامامان بیچارم میسوزه دعاکنیدبرای اروم شدنش

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
حالم ازبابام بهم میخوره نمیتونم دیگ نگاش کنم خیلی بدم مباد ازش اخه ۴۴سالشم هس نابودشدم 

مامانت پس چند سالشه ؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

به نظرم شنود بذار تو ماشین بابات که مدرک داشته باشی نتونه زیر بار نره بعد به رخش بکش ولی نگو شنود گذاشتی که بازم بتونی بذاری بگو اگه ادامه بدی به مامان میگم آبروتم تو فامیل میبرم 

بهشم بگو اگه بخوای دست روم بلند کنی همین الان میرم دادگاه 

من یه مذهبی منور الفکرم😊
متاسفانه داییم اصن غیرت نداره و مهم نیس براش زنش مثلا اگ شبم نیاد خونه نمیگ کجایودی

خب پس تهدیدتونم‌موثر نیست

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خدا شاهده خود بابام هزار بار گفته ک این یعنی زنداییم زن خوبی نیس اما خودش😢😢

میدونم صدرصدزن داییت توحرضه گی دیده گفته بیابامن باش خدالعنت کنه زن کثیف و

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
چقدر عجیب🤔

خیلی اصلا ماک پیاماشونوخوندیم فهمیدیم کل خانوادش میدونن اخه زندایی اشغالم و خونوادش پول پرستن بابای اشغال منم ب ما پول نمیده اما خرج اونا میکنه

به نظرم.با بروز دادن اینکه همتون اطلاع دارین قبح اینکار رو برای پدرتون نریزین نزارین متوجه شه شما و مخصوصا مادرتون جریانو می دونین یا همونکاری که خانم گفت بصورت نااشنا بزنگین و تهدید کنین یا از کسی که پدرت ازش حساب میبره و حرف شنوی داره بخواهید که باهاش صحبت کنه.زنداییت بزرگتری پدری چیزی نداره اونم میتونه کمکی کنه.در هر صورت نزارین مادرتون بطور مستقیم وارد عمل شه 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
میدونم صدرصدزن داییت توحرضه گی دیده گفته بیابامن باش خدالعنت کنه زن کثیف و

بابلی منم خدا لفنت کنه من بزرگم دیگ۱۸ سالمه چ جوردلش اومد ب ما خیانت کنه اخه ببخشیدا یه س ک س بود ک خب با مامانم انحام میداد چ مرگیش بود اخه

یه روز برین در خونشون و آبروشو ببرین زنیکه خراب رو. داد و بیداد که جلو همسایه ها آبرو براش نمو ...

مهم نیس براش