سلام من این موضوع رو چندماه پیش مطرح کردم اما با نظرای خوبی مواجه نشدم خانماچیزایی گفتن ک دلم شکشت و سپردم ب خدا الانم ساعت ۱۲نزاشتم ک نگین واسه پربازدید شدن داری دروغ میگی خواهش میکنم اگ نمیتونین راهنماییم کنید نمک روزخمم نپاشین و گزارش نزنید...من پدرم با زنداییم دوستع و این موضوع روما خیلی وقته میدونیم حالامامانم میخادبدونه چ جور ب بابام بگه ک میدونه اینم بگم بابام خیلی عصبیه ب نظرتون وقتی قرارگذاشتن بریم تعقیبشون کنیم خوبه؟یان؟
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
به نظرم شنود بذار تو ماشین بابات که مدرک داشته باشی نتونه زیر بار نره بعد به رخش بکش ولی نگو شنود گذاشتی که بازم بتونی بذاری بگو اگه ادامه بدی به مامان میگم آبروتم تو فامیل میبرم
بهشم بگو اگه بخوای دست روم بلند کنی همین الان میرم دادگاه
به نظرم.با بروز دادن اینکه همتون اطلاع دارین قبح اینکار رو برای پدرتون نریزین نزارین متوجه شه شما و مخصوصا مادرتون جریانو می دونین یا همونکاری که خانم گفت بصورت نااشنا بزنگین و تهدید کنین یا از کسی که پدرت ازش حساب میبره و حرف شنوی داره بخواهید که باهاش صحبت کنه.زنداییت بزرگتری پدری چیزی نداره اونم میتونه کمکی کنه.در هر صورت نزارین مادرتون بطور مستقیم وارد عمل شه
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤