2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 195 پست
حالا فک کن فهمیدیدمچشونم گرفتید !!!!!می خوایید ابروی خودتونو ببرید  خودشون نباید بدونن که نبای ...

زنداییم اصلا از روزی ک زن دایم شد ب مامان بزرگم گف زندگی بچه هاتوخراب مبکنم و میرم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
وای جقدر بی انصاف.داییت چی خبر داره

ن نداره

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه داییم اصن غیرت نداره و مهم نیس براش زنش مثلا اگ شبم نیاد خونه نمیگ کجایودی

باشه تهدیدشون کنید که ابروشون رو میبرید. حالا پدرتون یا زندایی.

فقط اصلا پای مادرت رو نکش وسط که غرورش له میشه.

بزار پدرت ترس برملا شدن قضیه رو پیش مادرت داشته باشه.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
اون باید بترسه نه شما دایت در قیده حیاته ؟ و آیا  خبر داره؟

بله زندس.ن خبرنداره

باشه تهدیدشون کنید که ابروشون رو میبرید. حالا پدرتون یا زندایی. فقط اصلا پای مادرت رو نکش وسط که غر ...

حالم ازبابام بهم میخوره نمیتونم دیگ نگاش کنم خیلی بدم مباد ازش اخه ۴۴سالشم هس نابودشدم 

اول باید زن داییت رو از زندگیتون پرت کنی بیرون. تا زن خراب و بد نباشه هیچ مردی نمیتونه دست از پا خطا کنه. اول زن داییت چراغ سبز نشون داده. اساسی حالشو بگیر و بگو به داییت میگی همه چیو. اگه بازم خودشو زد به بیخیالی به خانوادش بگین

ای وای.چرا بهش نمیگید

چون مهم نیس براش بیچاره داییم انگارزن خونشونه و اون مرد

متاسفانه داییم اصن غیرت نداره و مهم نیس براش زنش مثلا اگ شبم نیاد خونه نمیگ کجایودی

هیچی مثل یه مردبی غیرت کمریه زندگی رونمیشکونه بگودیگه کارازبناخرابه عزیزم مشکل حل بشه این مثاعل،شایدزنیکه باکس های دیگه ای میرفته بابات خواسته  مال خودش باشه وجم وجورش کنه چیبگم خدابه دادتون برسه الان دهن بابات هم مزه داده اصلاچیزی بهش نگی خودتون الان اون باحرام ک توش افتاده مسته هیچی براش مهم نیس خودتون ب خطرنندازین اصلابهش نگیدخطرناکه😔😔

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
اول باید زن داییت رو از زندگیتون پرت کنی بیرون. تا زن خراب و بد نباشه هیچ مردی نمیتونه دست از پا خطا ...

کل خانواده زنداییم درجریانن ک ایناباهمن

حالا از کجا فهمیدیدارتباطو؟ شاید مشکلی برا زنداییتون پیش اومده بابات کمک می‌کنه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.