2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 195 پست
وااای چجوری فهمیدین خدالعنت کنه زن دایی کثیفت و

پیاملشونو خوندیم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بابام خیلی عصبیه میترسم زیربارنره و بگیره بزنتم

تو رو بزنه یا سر تو داد بزنه بهتره که اینکار رو با مادرت بکنه.

پدرتون رو تهدید کنید اگر کات نکنه به داییتون میگید.

میتونی یه کار دیگه هم بکنی با زن داییت صحبت کنی و تهدیدش کنی که به داییت میگی.

ولی یه جوری باشه که فکر کنن مادرتون اطلاعی نداره.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
چرا به داییت نمیگید.البته با سند مستند و محکم.

داییم معتاده و غیرت نداره ومهمم نیس براش

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
باورشم سخته مامانم خداوکیلی ازهیچی براش کم نزاش گریه میکنه میگ مگ من چی براش کم گذاشتم ک این شد

ای جانم الهی خیلی سخته درکش سخته چه کمی گلم دیگه کسی بخواد خیانت کنه مشکل از خودشه نه همسرش بابات جوونه؟

باورشم سخته مامانم خداوکیلی ازهیچی براش کم نزاش گریه میکنه میگ مگ من چی براش کم گذاشتم ک این شد

اخه اصلا مسئله کم گذاشتن نیست مردا باوجود اینهمه هجمه رسانه ای ماهواره ای کلا تنوع طلب شدن مخصوصا مردای سن بالا که قبلا اینجور چیزاتودسترسشون نبوده

حالا فک کن فهمیدیدمچشونم گرفتید !!!!!می خوایید ابروی خودتونو ببرید 

خودشون نباید بدونن که نباید با هم باشن اونم مرد و زن گنده !!!

کسی دیگه ای نبود ؟؟؟؟

بهشون بگید هر کاری تا حالا کردن بسه دیگه وگرنه ابروشونو می برید .تمومش کنن دیگه 

اگه پدرتونم مادرتونو دوست ندارم یه خونه واسه مادرتون رهن کن یه پولیم واسش بزاره بانک بره سراغ دختر بازیش 

به داییتم نگو چون اون برگ اخر شماست که باهاش تهدیدشون کنید .بابات عصبیه. زن دایتونو باهاش حرف بزنید زن بیشتر از ابروش میترسه تا مرد اول با زبون خوش گوش نکرد تهدیدش کنید 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

بنظرم وقتی قرار میذارن مچشونو بگیرین آبروی هردوشون بره بعدم طلاق .باور کن تو اینجور مواقع جدایی بهترین راه حله وگرنه ممکنه به قصد انتقام خدایی نکرده یکی این وسط کشته شه دیدم که میگم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

شما وظیفه ندارید کاری کنید .فردا مامانتون گذشت می‌کنه شما میمونید و رفتار باباتون .به مامانت بگو به داییت بگه یکی اینطوری گفته ما بعید میدونیم .دقت کن ببین چه خبره.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
تو رو بزنه یا سر تو داد بزنه بهتره که اینکار رو با مادرت بکنه. پدرتون رو تهدید کنید اگر کات نکنه به ...

متاسفانه داییم اصن غیرت نداره و مهم نیس براش زنش مثلا اگ شبم نیاد خونه نمیگ کجایودی

پیاملشونو خوندیم

یاخداا

ایشالله روش سیاه بشه زنیکه کثیف خداب روزسیاه بشینتش ایشالله کمرش بشکنه زنیکه کثافت بخداخیلی جیگرم سوخت این دیگه اخرحیونیت چراب خواهرشوهرخودش خیانت میکنه بی حیای لاشی

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭