2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 195 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من مادرتون نگه. اگر شما میتونید به پدرتون برسونید که سریع کات کنه و بهش بگید مادرتون نمیدونه ...

اخه بابام خیلی عصبیه میترسم زیربارنره و بگیره بزنتم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
زن داییشه مجرده؟😐😳

لابد احتمال داده داییش مرده باشه که اینقدر نفهمه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
زنِ دایی چطور میتونه مجرد باشه🤔

مثلا همسرشون فوت شده باشه اینطور😊

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
حالمون خیلی بده مامانم ک داره دیوونه میشع

خوب میفهمم

الان بگم بازم میان غر میزنن مجبور میشم دوا کنم باهاشون

ولی جدایی بهترین حالته بخدا

جوون ۲۰ساله نیس ک‌کلش بوی قورمه سبزی بده با دوتاتشر از طرف شما بخودش بیاد و بفهمه‌کارش اشتباس

احتمالا۵۰ سالو داره دیگه

دیگه والا من که غریبه ام شوک شدم خدا به مامانت رحم کنه

باورشم سخته مامانم خداوکیلی ازهیچی براش کم نزاش گریه میکنه میگ مگ من چی براش کم گذاشتم ک این شد

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
چ فکرخوبی ممنون حتما ب مامانم اینومیگم

افرین

اونا تو موقعیتش قرار بگیرن حسابی میترسن

میتونی به خانواده زنداییتم خبر بدی

به حدی هیچی برام مهم نیست که اگر مشکلی باهام دارین خودتون حلش کنین ! 🚶🚶
ب داییتون نمیگین؟

اون معتاده اصن مهم نیس براش