2777
2789
عنوان

حرصم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر شوهرته بنظرم جایی میخواید برید یه وقتی تعریف کن که شوهرت نباشه قشنگ با جزییاتشم تعریف کن که ...

آفرین به مادرت. ما می‌ترسیم واسه احترام تعارف کنیم چون آمادست 

احسنت یه عروس خوب همچنان که زندگی و تفریح خصوصی خودشو داره ولی سعی میکنه حس حسادت مادرشوهرو برنیانگ ...

نمیخوام که حسادتش برانگیخته شه دوست دارم بدونه خودمونم دوست داریم یه وقتا تنها باشیم اینجوری یبار بفهمه تا سر کوچه رفتیم ناراحت میشه. من خودم ب فکرشم که میگم یه موقعها باهامون بیاد گناه داره وگرنه خیلی همینم مخالفن

والا ما هم همینطور نشد یه جایی تنهایی بریم همش باید کل خانوادش باشن انگار اگه نبره دنیا از بین میره مشکل اینجاست که خانواده شوهرم همه بالای هشتاد کیلو من چهلو پنج کیلوبی بینشون له میشم عید میگفت بربم مسافرت گفتم برید خوش بگذره گفت مگه تو نمیای گفتم کل راه به سختی بشینم با یه بچه کوچیک ولی اصلا نگفت خوب خودمون میریم یا اگه بخوایم مهمونی بریم خواهر شوهرم بگه نمیام حوصلع ندارم ما هم نمیریم

آخه چی بگم

والا ما هم همینطور نشد یه جایی تنهایی بریم همش باید کل خانوادش باشن انگار اگه نبره دنیا از بین میره ...

واالا خانواده شوهر منم چاقن یه دخترم داره ور میداره میاره اصلا نمیگه شاید این بدبخت له شه میریزیم تو ماشین یه مسافت طولانیو میریم فکره اینه دخترشم بیاد گردش حالا به هر قیمتی

زنه خوبیه ها ولی دلش میخواد باهامون هی بیاد بیرون. یا تا جایی دوتایی میریم سفر شوهرم یه تعارف بش میک ...

خوب اگر زن خوبیه پس حتما خیلی تنهاس 

ولی از الان یادت باشه اصلااااا اصلاااا توضیح نده کلاااا درمو رد کارهای زندگی مشترکتون به کسی توضیح نده 

باید تمرین کنی گلم

پس فردا خرج های خوب میکنین مسافرت های بهتری میرین و....به کسی نمیخواد توضبح بدی حتی مادر ها

بالا خانواده شوهر منم چاقن یه دخترم داره ور میداره میاره اصلا نمیگه شاید این بدبخت له شه میریزیم تو ...

گاهی اوقات عیبی نداره ولی همیشه خیلی سخته

یه موقعی شوهرم میگه بریم دور بزنیم خوشحال میشم همینکه میریم تو ماشین زنگ‌میزنه به خانوادش میگه حاضر شید بربم انقدر بدم میاد

منم دوست دارم بدونه که خودمونم میریم که هی توقع نکنه 

ببین مامان منم تنهاست و تو ی ساختمونیم ولی هیچوقت باهامون جایی نمیاد مگر اینکه خودمون بهش بگیم و جمعمون شلوغ باشه

چن بار تا حالا رفتیم سفر و اون خونه بوده حالا امسال ک دسته جمعی میریم خودمون بهش گفتیم بیا

شما هم چن بار برید و بهش بگید تا عادت کنه