2777
2789

من اصلاااا استرس نداشتم فقط لحظه اخر تو ارایشگاه دیر شد لاکمم خراب شد گریم گرفت بدنم داش میلرزید خانومه گفت سردته بخاری بیشتر کرد

موقع بله گفتنمم تمرین زیاد داشتم ناخواسته دهنم باز شد گفتم😂😂

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا چرا اینطوری میشم قبلا بیخیال بودم.الان دارم از استرس میترکم😕

عب نداره همین استرس ها برات میشه خاطره الان که یادم میاد شب قبل از عقدم از استرس نمیخابیدم مامانم و ابجیم هی میومدن بالاسرم شعر میخوندن و مسخرم میکردن میخندیدن چ روزایی خوشی بود هیییی

من که تایه مدت قبل و بعدش غذاازگلوم پایین نمیرفت! بعد عقد میرفتیم کاپی شاپ نمیتونستم سفارشمم بخورم! یکم همو نگاه میکردیم(حرفم نمیزدیم😂)  میدیدیم ساعت 10شبه و پرسنل الاف مائن😊

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
من که تایه مدت قبل و بعدش غذاازگلوم پایین نمیرفت! بعد عقد میرفتیم کاپی شاپ نمیتونستم سفارشمم بخورم! ...

خخخخخ چه باحال

ما رومون باز شده بود😂😂😂

من که روز عقدم امتحان داشتم اصلا نرسیدم برم آرایشگاه خودم آرایش کردم 😁 یادش بخیر شب قبلسم همسرم چون خونسون شهر دیگه بود خونه ما بود نصف شب قایمکی رفتم اتاقش😎😎😎

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
من که روز عقدم امتحان داشتم اصلا نرسیدم برم آرایشگاه خودم آرایش کردم 😁 یادش بخیر شب قبلسم همسرم چون ...

چیکارررررر کردین؟؟؟😈😈😈