2777
2789
عنوان

صدای چیه ؟

709 بازدید | 53 پست

چن دقیقه پیش گرسنم شد 

رفتم تو بالکن که تقریبا یه جورایی اشپز خونه مخفیه یه چیزی درس کنم واسه خوردن 

پنجره ها باز بود به خاطر گرما

صدای جیغ و داد میومد اما نه جیغ و داد انسان یا بچه 

وحشت کردم یهو نه صدای گربه بود نه سگ تو شهر هم که حیوون دیگه ای وجود نداره اخه

واقعا عجیب بود انگار صدای شیون و زاری بود خیلی هم به شدت بود اولین بار بود همچین اتفاقی افتاد صدا مال یکی دوتا نبود انگار ده بیس نفر دارن شیون و زاری میکنن 

توهمم نبود قشنگ حدود ده دقیقه طول کشید تا از ترس اومدم داخل خونه..

نکنه از ما بهترون بودن ؟ خاک تو سرم اینقدر که مطالعه کردم دربارشون اخرشم با همچین چیزی مواجه شدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوخی ! 

بابا بزرگشون فوت شده ! 😭

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ايني كه شما ميگي صداي شغاله عزيزم .... چون من ديدم دسته جمعي جيغ ميزنن و اينا... حدودا ٢٠ تاييميشن با همن

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
چه باحال کاش منم اونجا بودم

پنجره ها بزرگن به بیرون دید دارن قشنگ

هرچی نگاه کرد هیچی نبود تو کوچه ولی قشنگ انگار عزاداری باشه یا چیز دیگه صدای شیون و زاری میومد هر چقدر دقت کردم به نتیجه ای نرسیدم اصلا صدای ادمیزاد هم نبود