2777
2789
عنوان

صدای چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر کنم توی روستاها و جاهای دور افتاده باشن مثلا شمال و ..

عزیزم همه جا هستن اگه اراده کنی و بخوای تسخیر کنی به راحتی تو خونت رفت و آمد میکنن حتی اگه تو بالاترین نقطه ی کشور باشی 

😒 مگه مغز خر خوردم ؟ گوشی از دستم بیوفته بشکنه حالا بیا با این وضع دلار گوشی بخر 😂😂😂

خونه خواهرم قبلا یه زنه زندگی میکرده فالگیر بودت دعا نویس ازین جنیا...یه شب خونشون رفتم نصف شبی تو زمستون پنجره ها همه بسته بود دیدم پرده هاش دارن میلرزن😰خودشونم میگن وسیله هامون زیاد گم میشه شبا سز و صدا زیاد میشنون یه دفه سرزده رفتم اتاق خواهرزادم دیدم داشت با یکی حرف میزد و بازی میکرد😐😐هر چی بهش گفتم با کی حرف میزدی هیچی نگفت 🤤🤤🤤🤤جرئت نمیکنم خونشون تنها بمونم 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
خونه خواهرم قبلا یه زنه زندگی میکرده فالگیر بودت دعا نویس ازین جنیا...یه شب خونشون رفتم نصف شبی تو ز ...

خب ببین دعا نویسا کلا با اجنه در ارتباطن و موکل دارن 

موکل هم به جن هایی گفته میشه که توسط شخص تسخیر شدن و وقتی احضار بشن گفته های شخص رو انجام میدن. 

احتمالا اون زنه باخیلی هاشون در ارتباط بوده و کم کم شده محل رفت و آمد جن ها که حتی اگه آزاری هم به کسی نرسونن وجودشون ناخود آگاه حس میشه 

گاهی فضا سنگین میشه گاهی به قول شما وسایلا گم میشن یا تکون میخورن..