2777
2789

من بهش آب پیاز و فلفل وآب لیمو میزنم

ده دقیقه قبل کباب کردن گاهی بهش زعفرون میزنم

قبل از کباب کردن هم بهش نمک میزنم

بعضی وقتا که مهمونام زیاد باشه کنارش دنبه کباب میکنم رو کبابم حین پخت میمالم

کم باشه کره رو آخر سر روش میریزم


  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا میدونیم کوبیده که فقط پیاز و فلفل سیاه و زعفرونه 

برای این گوشتا یه اسید مثل آب لیمو یا سرکه بالزامیک یا همین سرکه معمولیا نیازه که گوشت رو ترد تر میکنن

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...
کیوی ندارم عزیزم 😐 آبلیمو هم آخه سفتش میکنه 

آره دیگه کیوی از اوناییه که گوشتو نرم میکنه.

میتونی گوشت رو به صورت تیکه‌های باریک ولی پهن برش بزنی بعدم روش رو با یه چیزی بکوب تا بافت نرم و پهنتر بشه بعد کباب کنی... 

خدایا شکرت

براي گوشت، بهتره يكم بكوبيش تا مواد به خوردش بره، روغن و پياز و زرد چوبه اضافه كن و يكم سس مايونز، يكم قبلش زعفرون اضافه كن، نمك هم بعد از اينكه به سيخ زدي روش بپاش تا سفت نشه، اگر چربي هم داري سيخ بكش، موقعي كه روي اتيشه اينو هي روشون بگير اب كه ميشه بره به خورد گوشت 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792