2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من مطمئنم شما موفق میشید معلومه که زحمت کشیدید ان شاالله نتیجه زحماتتون رو میبینید... هر سوال ...

سلام   عزیزم

سوالم از شما واستارتره

اگر من ارشدم رو  رشته روانشناسی بخونم و قبول بشم

بخاطر اینکه با رشته کارشناسیم مرتبط نیست امکان داره ردم کنند

مننون میشم کمکم  کنید

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟
سلام   عزیزم سوالم از شما واستارتره اگر من ارشدم رو  رشته روانشناسی بخونم و قبول بشم بخ ...

سلام عزیزم نه رد نمیکنن اتفاقا تو کلاس ما بیشتر افراد روانشناسی خونده بودن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
سلام عزیزم نه رد نمیکنن اتفاقا تو کلاس ما بیشتر افراد روانشناسی خونده بودن

نظرت درمورد رشته برنامه ریزی درسی چیه؟

بدون کنکور برم پیام نور ثبت نام کنم امسال؟

بعد تا دوسال دیگه میگیرن اموزگار زن؟

ببخشید مزاحمت شدم

نظرت درمورد رشته برنامه ریزی درسی چیه؟ بدون کنکور برم پیام نور ثبت نام کنم امسال؟ بعد تا دوسال دیگ ...

رشته خوبیه اتفاقا.ببین اصلا نمیشه پیش بینی کرد استخدام رو.مثلا چهار ساله پشت سر هم این ازمون برگزار میشه ولی معلوم نیست سالهای بعد هم باشه یا نه.ولی به علت کمبود نیرو ممکنه برگزار بشه.شما با همون لیسانس شرکت کنید همزمان ارشد هم بخونید

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
رشته خوبیه اتفاقا.ببین اصلا نمیشه پیش بینی کرد استخدام رو.مثلا چهار ساله پشت سر هم این ازمون برگزار ...

مرسی مهربونم

ببخشید هی مزاحمت میشم گفتی رشته خوبیه

بازار کاراش دیگه کجا ها هست؟

مرسی مهربونم ببخشید هی مزاحمت میشم گفتی رشته خوبیه بازار کاراش دیگه کجا ها هست؟

خواهش میکنم عزیزم...راستش در موردبازار کارش نمیدونم ولی کلا این جور رشته ها بیشتر در اموزش کاربرد داره

مرسی مهربونم   دعا کن برای ازمون فردام

عزیزمی...

ان شاالله با خبرای خوب بیایی عزیزم

عزیزمی... ان شاالله با خبرای خوب بیایی عزیزم

سلام دوست عزیز حالت خوبه؟ امرور داشتم تاپیک هام رو نگاه میکردم وقتی به این تاپیک رسیدم یاد شما افتادم خواستم بگم من قبول شدم آزمون رو مرسی که انقدر بهم انرژی مثبت دادین 😍😍

سلام دوست عزیز حالت خوبه؟ امرور داشتم تاپیک هام رو نگاه میکردم وقتی به این تاپیک رسیدم یاد شما افتاد ...

سلام عزیز دلم.ممنونم...چقدر خوشحالم عزیزم‌خدا رو هزار مرتبه شکر...ان شاالله همه مراحل زندگیتون موفق و شاداب باشید

سلام دوست عزیز حالت خوبه؟ امرور داشتم تاپیک هام رو نگاه میکردم وقتی به این تاپیک رسیدم یاد شما افتاد ...

عزیزم نمیای ؟؟؟؟سوال دارم ازت 😔 خواهش میکنم درخواست دوستیم قبول کن🙏

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       
سلام عزیزم درخواست ندارم که؟همین جا سوالتون رو مطرح کنیدمن حتما میام پاسخ میدم.

قبلا فرستادم براتون الان میزنم میگه قبلا فرستادی در خواست دوستی

با این حال همین جا میپرسم ازتون ممنونم.

عزیزم من رشتم روانشناسی کارشناسی ام هستم امسال میخوام آزمون آموزش پرورش شرکت کنم ازتون چند تا سوال داشتم ممنون میشم خواهرانه منو راهنمایی کنین🙏

درسای اختصاصی داخل کتاباش گفته مثلا این دانشمند یا روانشناس این تعریف کرده که خیلیم زیاد اینارو باید دقیق اسماشون حفظ کنم؟

برای هر درس چه کتاب تستی بگیرم خوبه میشه بگین شما چی تست میزدین؟

برای کتابای عمومی چه کتابا و کتاب تستایی باید بخونم؟

چجوری خوندین که تونستین قبول شین شیوه درس خوندنتون؟

درصداتون چند زدین ؟

اگه مطلب دیگه ای میدونین بهم بگین ممنونتون میشم 

واقعا دوست دارم امسال قبول شم گفتم از شما بپرسم که قبول شدین که درست بخونم 😶

ببخشید مزاحمتون شدم وخیلی سوال پرسیدم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤