2777
2789

بعد  آزمون آموزش پرورش خیلی سخت تر از امتحانا پایان ترم پیام نور؟باید خیلی ریز بخونم؟ 

برای ادبیات من رشتم تجربی بود دبیرستان همون ادبیات 

دبیرستان خوبه ؟ 

کاش زودتر میومدین جواب میدادین😔

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد  آزمون آموزش پرورش خیلی سخت تر از امتحانا پایان ترم پیام نور؟باید خیلی ریز بخونم؟  بر ...

ببینید من اول از همه منابع اصلی رو گرفتم و کامل همه رو یک دور خوندم،از وقتیکه دفترچه اومد هم باز دوره کردم،و دو هفته مونده به آزمون تست های مدرسان رو کار میکردم (اما نه زیاد) در کنار کتاب خوندن. بیشتر سعی کنید مفهومی بخونید،چون حفظ کردن مطالب کار دشواریه،برای ادبیات هم خودم فارسی عمومی دانشگاه رو خوندم.راجع به درصد ها هم الان یادم نیست جزئیاتش ولی مثلا نفر اول اگه ۸۰ بزنه نصف درصد اون میشه حد نصاب یعنی مجموع درصد عمومی و تخصصی شما باید ۴۰ باشه،من درصد کلم ۶۰ شد. با تست های پیام نور نمیشه مقایسه کرد چون بالاخره این یک آزمونی هستش شبیه کنکور و در ضمن قبولی شما در گرو رقبا هم هست.

به سایت ای استخدام مراجعه کنید،به قسمت استخدامی آموزش و پرورش وارد بشین  اونجا میتونیدهم  نظرات کاربرا رو بخونید که برای من خیلی کمک کننده بود و هم اینکه سوالات آزمون های قبل رو میزارن.

موفق باشید 😍😍

ببینید من اول از همه منابع اصلی رو گرفتم و کامل همه رو یک دور خوندم،از وقتیکه دفترچه اومد هم باز دور ...

عزیزم خیلی ممنونم راهنماییم کردین 😍

آره رقبا خیلی تاثیر دارن 🙄

موفق باشین❤

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       
عزیزم من مطمئنم شما موفق میشید معلومه که زحمت کشیدید ان شاالله نتیجه زحماتتون رو میبینید... هر سوال ...

سلام عزیزم ببخشیدمن احتمالادعوت به مصاحبه بشم ولی مدرک موقتم اماده نیس.کلاردم میکنن یافرصت میدن ببرم؟؟

سلام عزیزم ببخشیدمن احتمالادعوت به مصاحبه بشم ولی مدرک موقتم اماده نیس.کلاردم میکنن یافرصت میدن ببرم ...

سلام والا نمیدونم خب زودتر اقدام کن آن شالله که آماده بشه.یا نهایت به دانشگاه بگو یه نامه بدن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
سلام والا نمیدونم خب زودتر اقدام کن آن شالله که آماده بشه.یا نهایت به دانشگاه بگو یه نامه بدن

دانشگام رفتم گفت قبول شدی نامه بیارتاباپروندت بفرستم یه هفته ای میدنش.حالاخدامیدونه راس گفت یاپیچوند😓

دانشگام رفتم گفت قبول شدی نامه بیارتاباپروندت بفرستم یه هفته ای میدنش.حالاخدامیدونه راس گفت یاپیچوند ...

ان شاالله که میدن توکلت به خدا

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت