2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زرنگ ترین دختر خالم 

تنبل ترین رو نمیدونم شاید خودم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

زنداييم خيليييي زرنگه 

اصلا نميشينه ،خيليييي فعال و پر انرژيه 

خيلي هم سريع كاراش رو انجام ميده 

هر جايي بره خودش خودكار شروع ميكنه كار كردن 

خونش خيلييييييييي تميزه خيلييي 

اصلا خستگي ناپذيره 

شاغل هم هست

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

تنبل ترین خودمم😕ک بعضی وقتا ظرفاو جارو گشیدنو میندازم عقب تاوقتی شوهرم کارش تموم شه و بزنگه ک داره میاد اونوق ۱ساعت فرصت دارم همه کارامو تند تند انجام میدم

زرنگ ترین آدم ب نظر خودم همسرمه😊

زنداييم خيليييي زرنگه  اصلا نميشينه ،خيليييي فعال و پر انرژيه  خيلي هم سريع كاراش رو انج ...

تنبل ترين هم عروسمون 

دقيقا هيييييييچ كاري انجام نميده 

هيچ كاري 

مهمان داشت خواهرم رفت كاراش رو كرد 

در حالت عادي هم برادرم كارهاي خونه رو ميكنه 

شاغل هم نيست

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

زرنگ دختر عمومه همه تعریف زرنگیشو میکنن مامانمم بعضی وقتا میکوبه سر من

تنبلم داداشم ۱۴ سالش از جاش تکون نمیخوره همش بخور و بخواب تپلم هست

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز