2821
2789

همسر دوست شوهرم بسیار بسیار تنبله دیگه بچه دارم شدن خودشو اصلا تکون نمیده 

همش یا به من میگه این بده اونو بده یا به شوهرش

زرنگم مادر شوهرم خیلی زرنگه باهاش بری بیرون پا به پاش نمی تونی راه بری

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکی دیگه از فامیلای دورمونم هست من عاشقشم انقدر که خوبه 

خانومه سه تا بچه داره بزرگه ۷ سال 

وسطی ۵ سال و کوچک ترینه ۲ سالشه 

شبا ساعت ۸ بچه هاشو میخوابونه خودش تا ساعت ۱۱ استراحت میکنه و ماسک و اینا میزاره روپوستش  و به خودش و خونه میرسه ۱۱ میخوابه 

بعد همشون ساعت ۸ صبح بیدار میشن

خانومه فوق العاده مرتب و تمیز و خوش اخلاق و خوشگل من تا حالا ندیدم نامرتب باشه همیشه مرتبه هم خودش هم خونش

موهاشم تا کمرشه انقدر خوشگله  با حجابم هست 

واقعا خیلی زرنگه با سه تا بچه هم به خودش میرسه هم زندگی سالمی داره

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
تنبل ترين هم عروسمون  دقيقا هيييييييچ كاري انجام نميده  هيچ كاري  مهمان داشت خواهر ...

چیزی نمیگه داداشت؟شوهرمن ابرموبردبه مامانم گف تاوقتی من ازسرکاربیام میخوابه اونروزدیگ مبخاستم زمین دهن واکنه برم توش.الان تااون بیادبزورپامیشم ی شام درست میکنم اماخیلی بیحالم نمیدونم چرا

چیزی نمیگه داداشت؟شوهرمن ابرموبردبه مامانم گف تاوقتی من ازسرکاربیام میخوابه اونروزدیگ مبخاستم زمین د ...

نه جوري رفتار ميكنه كه برادرم بهش حق ميده 

ببين هيييچ كاري نميكنه ها 

فقط غر ميزنه ،

مثلا ميگه وااااي بايد اين كارو كنم اون كارو كنم 

١٠٠ بار ميگه 

ولي برادرم انجامشون ميده ،اما از بس ميگه واي چقدر كار دارم كه انجام بدم ،برادرم فكر ميكنه واقعا داره كار انجام ميده 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز