2777
2789
عنوان

واااییییی خدا 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 33 پست
آره بابا کافیه.خب دوتا قبللمه هر کدوم ۶ پیمونه درست کن 

خیلی عصابم خورده چون 1سال پیش غذا جوجه و کباب اونم شوهرم توی بالکن درست کرد خواهر شوهر بزرگم قشقرقی بپا کرد که چرا مثلا خورشت درست نکردی حاضری گذاشتی جلومون 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببین غذا چی واردی درست کنی همونا بپز از شوهرت کمک بگیر که حداقل بچه را نگه داره

من اصولا مهمونی پاگشا لازانیا،فسنجون ومرغ درست میکنم

لازانیا را از شب قبل آماده میکنم نزدیکه اومدن مهمونا می‌زارم تو فر ،فسنجونم از صبح می‌زارم برا شب،مرغم که کاری نداره دیگه بعدازظهر میذارم،برنجم میتونی بدی شوهرت بگه بیرون بپزن برات،فقط دستمزد پختش را میگیرن

برنجو تو دوتا قابلمه درس کن که میزانش کم باشه راحتتر باشی مثلا دو نوع کن یکی سفید یکی شوید پلو سفرتم ...

خب شوید پلو با چی خوب میشه ؟

خیلی عصابم خورده چون 1سال پیش غذا جوجه و کباب اونم شوهرم توی بالکن درست کرد خواهر شوهر بزرگم قشقرقی ...

ول کن بابا به مادرشوهرت بگو سختمه غذا درس کنم با بچه یا بیاید کمک یا از بیرون بگیرم

افوض امری الی الله ان الله بصیر بلعباد  
برنجو تو دوتا قابلمه درس کن که میزانش کم باشه راحتتر باشی مثلا دو نوع کن یکی سفید یکی شوید پلو سفرتم ...

خیلی عصابم خورده چون 1سال پیش غذا جوجه و کباب اونم شوهرم توی بالکن درست کرد خواهر شوهر بزرگم قشقرقی بپا کرد که چرا مثلا خورشت درست نکردی حاضری گذاشتی جلومون 

خیلی عصابم خورده چون 1سال پیش غذا جوجه و کباب اونم شوهرم توی بالکن درست کرد خواهر شوهر بزرگم قشقرقی ...

چه خواهر شوهر ببخشید بیشعوری داری

کباب و جوجه کمش بوده ؟؟تازه تو بگو نون پنیر بخور بگو دستت درد نکنه

چه خواهر شوهر ببخشید بیشعوری داری کباب و جوجه کمش بوده ؟؟تازه تو بگو نون پنیر بخور بگو دستت درد نکن ...

واسه همین چیزا میگم فقط عروس دامادو بگم 

پس لیاقت ندارن ببخشیدا.همون یه مرغ بپز بزار با پلو.یه سالاد کاهو و ماست و آب تمام.

نظر شوهرت چیه؟؟  به نظرم یه روز تعطیل ناهار ببرینشون پارکی جنگلی دشتی یه جوج بزنین راحت

شوهرم راضیه به رضای من 😂

وااااای کلمو میکنن اینا میگن تو خونه باید دعوت شه که کادو میخواین بدین تو خونه بدین و اینا ...

پس لیاقت ندارن ببخشیدا.همون یه مرغ بپز بزار با پلو.یه سالاد کاهو و ماست و آب تمام.

بخدا 2ماه اعصابم خورد بود 

دستمون تنگ بود نشد گوشت خورشتی و چرخکرده بگیریم قشنگ گفت ندارین مهمون دعوت نکنین .... منم موندم با این اوصاف که این حرفارو شنیدم همه رو بگم یا فقط عروس داماد رو