2777
2789
عنوان

واااییییی خدا 😢😢😢😢

283 بازدید | 33 پست

مرداد عروسیه خواهرشوهرمه تقریبا 1هفته بعدش باید پاگشاش کنم ... پسرم شیطونه 2سالو نیمشه در حدی که شام و ناهار خودمونم پدرم در میاد باهاش بذارم ... کمه کم باید دو نوع دسر و سالاد و دو نوع خورشت و اینچیزا بذارم ... دست تنها هم هستم .... بخوام همه رو بگم 10 نفر میشن ... بنظرتون عروس داماد رو تنها بگم زشته یا باید همه رو بگم ؟ 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من زشت نیست و هیچ "باید" ی هم در کار نیست. هر جوری راحتی همون جوری بگیر.

ولی وقتی قراره همون غذاها رو درست کنی، بیشتر کردن مقدارش وقتتو نباید بگیره که.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

اگر شرایط تون  مناسبه  بیرون دعوت شون کنید

اگرم مایل بودید ؛ غذاتونو از بیرون سفارش بدید 

اگر هم  خواستید 

فقط عروس و داماد رو دعوت کنید 

و  هر وقت بچه بزرگتر شد و صلاح دونستید

بقیه رو ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مادرم نزدیکم نیس دوستان 

بهدش اینا بد میدونن همه غذارو از بیرون بگیریم 

مثلا دو نوع خورش باید باشه خودم درست کرده باشم

از رو ز قبل دسر و سوپ  سالاد رو اماده کن غذا رو هم از بیرون کباب بگیر با یه نوع دیگه که خودت راحتتری سالاد شوید و سالاد ماکرونی رو نیتونی روز قبل املده کنی دسر و ژله رو هم وقتی که خودشو گرفت روش سلفون بکش برای فرداش تا بو نگیره

افوض امری الی الله ان الله بصیر بلعباد  
مادرم نزدیکم نیس دوستان  بهدش اینا بد میدونن همه غذارو از بیرون بگیریم  مثلا دو نوع خورش ...

حالا قرار نیس غذا رو هن هز بیرون گرفتی همه بفهمن که برنجو خودت بزار بقیه رو بیرون یا اینکه دو سه روز قبل درس کن کم کم بزار تو یخچال یا یه روزی بزار که شوهرت بتونه بچه رو نگه داره یا ببره بیرون تو به کارات برسی 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بلعباد  
از رو ز قبل دسر و سوپ  سالاد رو اماده کن غذا رو هم از بیرون کباب بگیر با یه نوع دیگه که خودت را ...

ینی یه کباب و جوجه و یه نوع خورشت کافیه ؟؟؟؟ من برنج تعداد زیاد رو نمیتونم خوب در بیارم 😢