2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط مادرشوهرم وخواهرشودیدم که چشم دیدن همدیگه روندارن

چرا؟من چشم دیدنشونو دارم اما همیشه گله مندن از من و مامانم میگن تو خاهر کوچیکه خیلی مامان بهت رسیده و زمان ما رفاه نبود گناه من چیه

سه تا خاهر بزرگتر از خودم دارم یکیش ک با من جورتره شهر دیگس اون دوتام خیلی اهل گله کردن و هی بگن فلا ...

به حساسیتای اونا اهمیت بدین واگه چیزی ناراحتشون میکنه نگین ببینید گلایه هاشون منطقیه یانه حریماروحفظ کنید بشینید باهم حرف بزنید 

چرا؟من چشم دیدنشونو دارم اما همیشه گله مندن از من و مامانم میگن تو خاهر کوچیکه خیلی مامان بهت رسیده ...

بگین راست میگین  ولی حتما اونا زمان شماتوسختی بودن وگرنه مادربچه هاشوبه یه چشم میبینه یه کم حسادت هست تواین حرف

به حساسیتای اونا اهمیت بدین واگه چیزی ناراحتشون میکنه نگین ببینید گلایه هاشون منطقیه یانه حریماروحفظ ...

راستش حوصلشونو ندارم همش دنبال گله کردنن و فقط چیزای منفی رو میبینن شاید منم یه چیزی ازونا انتظار دارم ولی اونا انتظار منو ...ولی من گله نمیکنم

چرا؟من چشم دیدنشونو دارم اما همیشه گله مندن از من و مامانم میگن تو خاهر کوچیکه خیلی مامان بهت رسیده ...

من سه تا خواهرکوچیکتر دارم خب بنظرم طبیعیه هرچی زمان میگذره وضع واوضاع بهترمیشه رفاه بیشترمیشه برعکس من خوشحال میشم اگه من به چیزی نرسیدم خواهرام داشته باشن هروقت اونا مینالن که چیزی واسمون نمیگیرن همه دارن ومانداریم میگم خداروشکرکنین که زمان من همینم نبود 

بگین راست میگین  ولی حتما اونا زمان شماتوسختی بودن وگرنه مادربچه هاشوبه یه چشم میبینه یه کم حسا ...

هزار بار مامان بدبختم گفته اون موقع پول نبود نداری بود مامان میگه با مادرشوهرم یمجا ده سال زندگی کردیم و بابام خرج کل خونواده پرجمعیت پدریمو میداد اما باز حرف خودشونو میزنن

هزار بار مامان بدبختم گفته اون موقع پول نبود نداری بود مامان میگه با مادرشوهرم یمجا ده سال زندگی کرد ...

پس دیگه یه بارگفتن تکرارش بی فایدس نمیخوان که حقیقتوببینن امیدوارم خدا به اونا ومن آگاهی بده

من سه تا خواهرکوچیکتر دارم خب بنظرم طبیعیه هرچی زمان میگذره وضع واوضاع بهترمیشه رفاه بیشترمیشه برعکس ...

شما فهمیده این.بقول زنداداشم ک ی خاهر همسن من داره میگه زمان ما اگه از نظر مالی فقر بود اما الان شما وضع مالی و رفاهیتون بیشتره اما با ی مادر شصت ساله و ی پدر ۷۰ ساله هستین و همش باید قند و فشارشونو کنترل کنین و غصه بخورین اما زمان ما مادر پدر جوان بودن و اعصاب داشتن و بما از ی لحاظ دیگه خوش میگذشت

شما فهمیده این.بقول زنداداشم ک ی خاهر همسن من داره میگه زمان ما اگه از نظر مالی فقر بود اما الان شما ...

نظر لطفته عزیزم خداروشکر پدرومادرمن تازه 50 سالشونه یه خوبی که الان دارن اینه الان تجربشون خیلی بیشتره بهتربچه ها رو درک میکنن

منم تو خونه بابا همیشه دعواست .خاهرام هم همیشه طلبکار.

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)