چرا؟من چشم دیدنشونو دارم اما همیشه گله مندن از من و مامانم میگن تو خاهر کوچیکه خیلی مامان بهت رسیده ...
من سه تا خواهرکوچیکتر دارم خب بنظرم طبیعیه هرچی زمان میگذره وضع واوضاع بهترمیشه رفاه بیشترمیشه برعکس من خوشحال میشم اگه من به چیزی نرسیدم خواهرام داشته باشن هروقت اونا مینالن که چیزی واسمون نمیگیرن همه دارن ومانداریم میگم خداروشکرکنین که زمان من همینم نبود
بگین راست میگین ولی حتما اونا زمان شماتوسختی بودن وگرنه مادربچه هاشوبه یه چشم میبینه یه کم حسا ...
هزار بار مامان بدبختم گفته اون موقع پول نبود نداری بود مامان میگه با مادرشوهرم یمجا ده سال زندگی کردیم و بابام خرج کل خونواده پرجمعیت پدریمو میداد اما باز حرف خودشونو میزنن
من سه تا خواهرکوچیکتر دارم خب بنظرم طبیعیه هرچی زمان میگذره وضع واوضاع بهترمیشه رفاه بیشترمیشه برعکس ...
شما فهمیده این.بقول زنداداشم ک ی خاهر همسن من داره میگه زمان ما اگه از نظر مالی فقر بود اما الان شما وضع مالی و رفاهیتون بیشتره اما با ی مادر شصت ساله و ی پدر ۷۰ ساله هستین و همش باید قند و فشارشونو کنترل کنین و غصه بخورین اما زمان ما مادر پدر جوان بودن و اعصاب داشتن و بما از ی لحاظ دیگه خوش میگذشت
منم تو خونه بابا همیشه دعواست .خاهرام هم همیشه طلبکار.
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)