2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 45113 بازدید | 103 پست

عزیزم  ریشه کن شدن؟؟

پاتونو از گچ خارج کردید؟ خوب شد؟😁

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم  ریشه کن شدن؟؟ پاتونو از گچ خارج کردید؟ خوب شد؟😁

سلام عزیزم.سال نو مبارک.ای جان مرسی ک جویای حالمی.اره خداروشکر پام خوب شده ولی یه مرده درد داره هیجی مثل سلامتی نیست.شاید کلیشه ای باشه ولی ب معنای واقعی کلمه بهش رسیدم.اره خدا رو شگر شپش ها هم خبری ازشون نیست نفرت انگیزها

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم.سال نو مبارک.ای جان مرسی ک جویای حالمی.اره خداروشکر پام خوب شده ولی یه مرده درد داره هیجی ...

سلام عزیزم سال نو شما مبارک انشالله سال خیلی خوبی در پیش رو داشته باشید😘😘🌹

خداروشکر که پاتون خوب شده انشالله همیشه سلامتی باشه عزیزم🙏🏻🌺 

خداروشکر اونام رفتن😁

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

چه جوری آخر شر از شرشون راحت شدی؟

چه جوری آخر شر از شرشون راحت شدی؟

مدااااام شونه هم خودم هم پسرم.موهامم کرنلی زدم ک راحت تر باشه.شامپو هگور ک خیری ازش ندیدم.و شامپوهای دیگه.فقط چندباری سس زدم و شونه مداااااوم

مدااااام شونه هم خودم هم پسرم.موهامم کرنلی زدم ک راحت تر باشه.شامپو هگور ک خیری ازش ندیدم.و شامپوهای ...

آخان .. آفرین عزیزم 

خیلی خوشحال شدم برات 😘😘😍

فدات شم واقعا دوران بدی بود.چ پام.چ سرم.اعصاب و روح و روانم بهم ریخته بود.خدا سر دشمنم هم نیاره.بازم ...

فداتشم🌹

دوست گلم خواهش میکنم عزیزم

منم خوشحال شدم خداروشکر همه چیز درست شده 

یادمه کلافه بودید ☺️ 

انشالله موفق باشید عزیزم ❤️ خیلی خوشحال شدم🌺

فداتشم🌹 دوست گلم خواهش میکنم عزیزم منم خوشحال شدم خداروشکر همه چیز درست شده  یادمه کلافه بو ...

قربونت برم خدا دلتو شاد کنه واقعا خوشحالم کردی با پیامت.همیشه در آرامش و شادی باشی

قربونت برم خدا دلتو شاد کنه واقعا خوشحالم کردی با پیامت.همیشه در آرامش و شادی باشی

ممنون عزیزم فدات بشم 😘😍🌺❤️🌹

منم واقعا خوشحال شدم 😘😘😘

ممنون شما هم در آرامش و سلامت و شادی باشید همیشه🙏🏻🌺

سلام شما چجوری از شرش شپش راحت شدین؟من دوسال پیش یه بار گرفتم با شامپو وشونه از بین بردمش باز سه چهار ماهه درگیرش شدم دارم دیوونه میشم اصلا نمیدونم از کجا گرفتم دیگه همه چی رو امتحان کردم مقاوم شدن بخدا انقدر لباسام رو بااب داغ شستم داغون شدن

سلام شما چجوری از شرش شپش راحت شدین؟من دوسال پیش یه بار گرفتم با شامپو وشونه از بین بردمش باز سه چها ...

فقط وفقط سس ماینوز...اونم خیلی زیاد باید بذاری که خفه بشن شب تاصبح بزار من صدتا راه امتحان کردم ازشامپو گرفته تا روغنهای مختلف حتی دایلیس ۵تا استفاده کردم فقط ماینوز جواب داد دوشب پشت سرهم گذاشتم بعدش هفته ای یکبار اتوموهم کشیدم برا تخم شپش

فقط وفقط سس ماینوز...اونم خیلی زیاد باید بذاری که خفه بشن شب تاصبح بزار من صدتا راه امتحان کردم ازشا ...

عزیزم برای پاک کردن موهای سر از رشک و شپش من ی جایی رو میشناسم که کاملا تضمینی و با ی جلسه مراجعه موهای سر رو پاک میکن

موهای دختر من الان تقریبا یک ساله که دیگه هیچ شپش و رشکی نداره اگه بخوای من بهت ادرس اینستاشو میدم برو ی سر بزن

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp

عزیزم این مشکل که اینقدر ناراحتی و اعصاب خورد کنی نداره. دختر منم ی دوره موهاش شپش گرفته بود و سه سال بود که تمیز نمیشد. یکی از دوستام ادرس جایی رو داد که من دخترم رو بردم اونجا و موهاش رو برام پاکسازی کردن و الان نزدیک یک ساله که خدا رو شکر دیگه موهاش شپش و تخم شپش نداره اگه بخوای من ادرس پیج اینستاشونو دارم میتونم بدم بری سر بزنی کارشون عالیه و چون خودم نتیجه گرفتم با اطمینان بهت معرفی میکنم عزیزم

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp