2777
2789
عنوان

دروغ گفتم 😫😫

448 بازدید | 24 پست

دارم از استرس میمیرم قرار بود لوازم بهداشتیایه سیسمونیمو خودم بگیرم همش شد ۲۰۰تومن بعد ب مامانم گفتم بزار کهنه شورشم خودم بردارم اونم شد ۳۰۰کلا شد ۵۰۰تومن دیگه ب شوهرم نگفتم کهنه شورشم خودم برداشتم گفتم فقط لوازم بهداشتیش انقد شد الان رفته پولشو حساب کنه میترسم یارو بهش بگه کهنه شورشم خودم برداشتم شوهرم چیزی نمیگه ها ولی بفهمه بهش دروغ گفتم ازم دلخور میشه بخدا اولین باره تو این ۴سال همچین کاری کردم زنگ زدم ب مامانم گفتم گفت شماره حسابتو بده پولشو بزنم برات اگه شوهرت پرسید بگو مامان پولشو بهم داده ولی نمیخام از مامانم بگیرم پولشو تاالان ۶و۵۰۰ پوله سیسمونیمو داده گناه داره 

بگومامانم قراربودپولش روبده ولی دلم نیومدازش بگیرم 

(اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فهمید بگو بعدا با مامانم پول کهنه شور حساب میکنم مامانم پول همراهش نبود یا کارت بانکیش یادش رفته بود

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

محض احتیاط پول بگیر اگه نفهمید پس میدی

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
تحت هیچ شرایطی به شوهرت دروغ نگو. الانم برگشت بهش بگو قرار بود مامانم پولشو بده شماره حسابم خواست ول ...

نظر خوبیه   

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

والا همین پیارسال ۷۰ملیون تومن پوله جهیزیم شد بخدا مامانم تازه قسطاشو تموم کرده بعدشم ک باردارشدم حالام سیسمونی مثه خر تو گل گیر کردم کاش دروغ نمیگفتم بهش اگه میگفتم کهنه شورشم خودم برداشتم هیچی نمیگفت ولی منه خر گفتم فقط لوازم بهداشتیاشو خودم برداشتم همه رو مامان خرید 

چقدبدم ميادازاين رسم بچه رايكي ديگه درست ميكنه اگه ديروزودبشه فاميل شوهرميترسن وطعنه ميزنن كه مبادانسلشون منقرض بشه بعدمامان دخترسيسموني بده انگاربچه راازخونه پدرش آورده كاش كم كم اين رسم برداشته ميشد من خودم يه سرسوزنم نذاشتم مامانم بخره

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز