2821
2789
عنوان

دروغ گفتم 😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 24 پست

منم همه وسایلم رو خودم دارم میخرم حدودا 8 تومن براش از پس انداز خودم در نظر گرفتم. به همسرمم گفتم مادرم داره میخره گرچه اونم اصلا راضی نیست مادرم هزینه کنه.

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

بیشتر از این میترسم ک اعتبارم پیشه شوهرم خراب بشه وگرنه ۳۰۰تومن پول چیزی نیس نهایتش اینه ک از پس اندازه قبل از بارداریم ک سرکار میرفتم برمیدارم .غلط کردم دروغ گفتم مثه سگ پشیمونم چ خاکی توسرم بریزم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا همین پیارسال ۷۰ملیون تومن پوله جهیزیم شد بخدا مامانم تازه قسطاشو تموم کرده بعدشم ک باردارشدم حا ...

كهنه شورم جزلوازم بهداشتي ديگه دروغ نگفتي  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
تو که دلت میسوخت انقد سنگین برنمیداشتی😐

من برنداشتم مامانم خودش همه رو برداشته هم جهاز هم سیسمونی من اصلا تاحالا نظر ندادم مادرم همه رو ب سلیقه خودش برداشته دست من بود ک همه رو معمولی میخریدم ولی همه روخودش برداشته 

حالا وسیله بهداشتی چیا خریدی که شده 200تومن.شوهرم گفت خودم وسیله بهداشتیاشو میخرم بایکم اسباب بازی

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍

عزیزم همین الان به شوهرت بگو میخواست مادرم پولشابده پول توکارتش نبود ازکارت خودم کشیدم بعد برام کارت به کارت میکنه اینجوری گفتم که مامانم کوچیک نشه.یکم بهونه بتراش

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
حالا وسیله بهداشتی چیا خریدی که شده 200تومن.شوهرم گفت خودم وسیله بهداشتیاشو میخرم بایکم اسباب بازی

انواع شامپو صابون پودر لباسشویی گوش پاک کن لوسیون و روغن بدن و اینا 

عزیزم همین الان به شوهرت بگو میخواست مادرم پولشابده پول توکارتش نبود ازکارت خودم کشیدم بعد برام کارت ...

اخه دیروز ک خریدم کارتم همرام نبود شوهرم امروز رفت حساب کنه 

آخیش ب خیر گذشت شوهرم فقط رفته بود کارتشو داده بود پول کشیده بودن ذیگه نپرسیده بود چیا خریده خانمم مرده هم چیزی نگفته بودبهش داشتم از استرس میمردما خاک توسرم باره اول و آخرم بود ب شوهرم دروغ گفتم 

2824
2823
2791
2779
2792