2777
2789
عنوان

زندگی جهنمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 129 پست

Nini tala

1392/12/19 7:49 ب.ظ

من ادمیم که دوس دارم خودش بفهمه نمیتونم به زبون بیارم خواسته هامو این داره اذیتم میکنه حس میکنم درکم نمیکنه منم مدام میخوام با لجبازیام طلافی کنم

مامان ملودی جان همه خانوماهمینطورن غیرمستقیم حالیش کن البته چندبارمستقیم بگی بعدخودش راه میوفته
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اون تاپیک خودمه مامانش واقعا ی وقتا میره تو مخم اذیت میکنه از اون موقع دیگه اونجا نرفتم موندم خونه اما خداییش هیچ وقت به این راضی نشده که پسرش منو کتک بزنه،
شادی یعنی: عضو جدید خانواده....👶
من ادمیم که دوس دارم خودش بفهمه نمیتونم به زبون بیارم خواسته هامو این داره اذیتم میکنه حس میکنم درکم نمیکنه منم مدام میخوام با لجبازیام طلافی کنم

مگه این حرف شمانبودمامان ملودی
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
باران بهاری بالاش نوشته نینی طلا

Nini tala

1392/12/19 7:49 ب.ظ

من نوشتم با لجبازیام طلافی میکنم، نه طلاق، من یک ماه کاراشو تحمل میکنم بعد از یک ماه دیگه خوب کم میارم چیکا کنم؟ منم ادمم، وقتی درک نداره، وقتی تو کار افراط میکنه؟ وضعیت مالی شوهر من بد نیست که مجبور باشه تا اون وقت شب بمونه سر کار و تا ظهر بخوابه و بعد ناهارو بره باز سر کار تا نصف شب، من ناراحت اینمکهحتی زنگه هم نمیزنه بگه چطوری

اره اون تاپیک خودمه مامانش واقعا ی وقتا میره تو مخم اذیت میکنه از اون موقع دیگه اونجا نرفتم موندم خونه اما خداییش هیچ وقت به این راضی نشده که پسرش منو کتک بزنه،

خوب توزنگ بزن شایدیادش میره یه مدت یادش بده چه چیزایی ازش انتظارداری توزندگی زناشویی غرورکاردست ادم میده
نی نی طلا زیاد خونشون نرو رفتو امدتم قطع نکن
به حرفاش توجه نکن و عمل نکن
مادر شوهر منم بینهایت توی همه چی دخالت میکنه اوایل خیلی سر حرفای مامنش با شوهرم دعوا میکردم ولی میبینم دست خودش نیست با همه همیجوریه منم بیخیال شدم حرفشو میشنوم کاری که به نظر خودم و سلیقه خودمه انجام میدم
هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن