2777
2789
عنوان

مجردا بیایید.....

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 61 پست
حرفت کاملا صحیحه ولی یه سری چیزام زمان خودشو داره،من تا چند سال پیش نظر عین شما بود ولی الان بکل عوض ...

عزیزم واسه هیچ چی نمیتونی ی قاعده کلی بگی یا زمان تعیین کنی،آدما باهم فرق دارن،زندگی هاشون هدفاشون شرایطشون!

الان هم ناامید نباش بسته ب معیار های شوهری ک میخوای مثلا مذهبی بودن یا تحصیلاتش و اینا توی محیطی ک این افراد هستن قرار بگیر یا ب اطرافیان بسپار معرفی کنن

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ده سال از شما بزرگترم راضیم تا اینکه یه چشمم اشک باشه یه چشمم خون البته شرایطتو نمیدونم گلم ان ...

بله عزیزم منم اول تایپیک گفتم بیایید اینم مثل هرهدفی براش برنامه ریزی کنیم برای موفقش وگرنه ادمی نیست دوست داشته باشه از چاله ب چاه بیفته، اره من خودم هم از لحاظ روحی و هم شرایط خانوادگی م دوست دارم یه ازدواج موفق داشته باشم یجورایی برام اضطراری شده 

خداروشکر که شرایط شما خوبه و ان شالله ازدواج خوب هم داشته باشی    

قدر مجردی رو بدونین...من سنم کمه ازدواج کردم.پشیمون نیستما ولی بچگی میکنم...تا پخته بشم شوهرم میسوزه

بخاطر اینکه ازدواج ب این مهمی هیچ زمانی هیچ کسی بهمون اموزش نداد، ولی الان خودت تلاش کن برای خودت دیر نشده ک

عزیزم واسه هیچ چی نمیتونی ی قاعده کلی بگی یا زمان تعیین کنی،آدما باهم فرق دارن،زندگی هاشون هدفاشون ش ...

بله من ب ناامیدی اصلا اعتقاد ندارم، ان شالله اینم مثل هدفای دیگه م به بهترینش میرسم، مرسی ازشما

من که هروز ىه تصمىم مىگىرم هم دوست دارم ازدواج کنم هم مىترسم هم کلىم برنامه دارم نمىدونم چىکار کنم مامانمم .ازىنبر خواستگار رد مىکنه ازىنبر سرم نق میزنه که باىد زود ازدواج کنى مگه ما تا کى زنده اىم آدم شو  شوهرت بدم 

يا رب  ديگه خنثى شدم  ناى دعا نيست ولى هنوز  بهت اميددارم 

خب من نمیدونم مجردا اومدید این تایپیک؟؟؟

و هیچ کسی هم برنامه ریزی و کار خاصی نکرده بود برای ازدواج!!! انگار اصلا مهم نیست و بادا باد، هرچی پیش اومد خوش اومد، تف ب اموزش و پرورش ما ک واسه هیچ جای زندگیمون بدرد نخورد فقط یه مدرک بیخود و یه ادم بیکار پس انداخت!!

منم خودمو خسته نکنم چون میخواستم بگم باهم چیکار کنیم یاد بگیریم و...

من که هروز ىه تصمىم مىگىرم هم دوست دارم ازدواج کنم هم مىترسم هم کلىم برنامه دارم نمىدونم چىکار کنم م ...

واسه هر قسمت زندگیت وقت و ارزش قایل شو، یکی رو فدای اون یکی نکن

ببینید اولین کار اینه ک یکم اطلاعاتمونو افزایش بدیم ببینیم اصلا مرد زندگی هستیم یا نه، من واسه همین چندتا کتاب خوندم یسری سایت خوب رفتم و دارم به دانسته عام عمل میکنم، هرچند بنظرم باید از بچگی یادم میدادن نه تو 26 سالگی تازه برم دنبالش ولی چاره چیه از یه جا باید شروع کرد

(یه پیشنهاد خیلی خوب برو به این سایت و قسمت مجردا رو بخون خیلی بدرد بخوره)

http://www.gisgolabetoon.ir

باشه درخواست دوستی بده 😊

بیخیال پیام بالاییمو بخون مخصوصا ویس هایی ک خانم دکتر میفرسته گوش بده خودش ملی کار کردی یواش یواش دستت میاد ک ای بابا هرچیزی راهی داره، البته اگر دنبال بهترین راه باشیم😊

منم اینطور بودم ولی اشتباه کردم فقط یه سری گزینه های خوبو از دست دادم همین، الان فکرمیکنم یه ازدواج ...

اخه ازدواج درست اصلا مانع رسیدن به هیچ هدفی نیست

خیلیم خوبه یکی همراهت باشه مقل یه دوست صمیمی