2777
2789
عنوان

مجردا بیایید.....

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلاخره هرکسی انتخابی داره، پرویی نباشه ولی من که خیلی دوست دارم یه ازدواج موفق کنم

بیا زن داداشم شو😚قول میدم زیاد خاهر شوهر بازی در نیارم😋😏

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
خوب خواستگار نیس وگرنه که من پایم😁

و نسل شوهر همچون دایناسور ها درحال انقراض است😕ازین ب بعد تو ازمایشگاه شوهر میسازن میفروشن😹

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
هر جایی که بهت خوش میگذره عزیزم ولی خونه ی بابا اصل پادشاهیه

بد نیست ولی برای من ک اصل پادشاهی نبوده تاالان، البته هرکس نظر و تجربه خودشو داره، ولی تا کی آدم مجرد بمونه من قبول ندارم نظر شمام برام محترمه

منم اینطور بودم ولی اشتباه کردم فقط یه سری گزینه های خوبو از دست دادم همین، الان فکرمیکنم یه ازدواج ...

اهداف ادما و چیزی ک از زندگی میخوان متفاوته و تحت دوره های مختلف زندگی هم میتونه تغییر کنه،اما کاملا عوض نمیشه،اون کیس ها ک دیگه گذشته شاید توو زندگی میرفتین و میدیدین بلوغ فکریتون کامل نشده،الان ک واقعا هدفتون ازدواجه مطمینن انتخاب بهتری میکنی و زندگی موفق تری میتونی داشته باشی

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
بد نیست ولی برای من ک اصل پادشاهی نبوده تاالان، البته هرکس نظر و تجربه خودشو داره، ولی تا کی آدم مجر ...

من ده سال از شما بزرگترم راضیم تا اینکه یه چشمم اشک باشه یه چشمم خون

البته شرایطتو نمیدونم گلم

ان شالله به خواسته ی دلت برسی و خوشبخت شی🌹

اهداف ادما و چیزی ک از زندگی میخوان متفاوته و تحت دوره های مختلف زندگی هم میتونه تغییر کنه،اما کاملا ...

حرفت کاملا صحیحه ولی یه سری چیزام زمان خودشو داره،من تا چند سال پیش نظر عین شما بود ولی الان بکل عوض شده