2777
2789
عنوان

مجردا بیایید.....

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 61 پست

من رو خودم خيلي كار كردم

كلي تلاش كردم كه اطرافيانم بفهمن چقدر برا خودم ارزش قايلم كه اونام برام ارزش قائل شن

بعدش اين كه تو محيطي كه حس ميكردم ميشه مورداي خوبي توش پيدا كرد سعي كردم تواناييامو نشون بدم و در عين حال كه شخصيت خودمو حفظ كنم بقيه هم متوجه شخصيتم بشن

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اخه ازدواج درست اصلا مانع رسیدن به هیچ هدفی نیست خیلیم خوبه یکی همراهت باشه مقل یه دوست صمیمی

همون دگ هدفو نشناخته بودم اونم بخاطر جو و شرایط کشور مسخره مون، چندسال ب پای کنکور نشستم میدونی یعنی چی یعنی یعنی خانواده بزور میبیننت چ برسه بقیه، الان دوستم پزشکه میگه دوست دارم ازدواج کنم ولی اصلا وقتشو ندارم جایی برم همش امتحانو امتحان، میگم برای ازدواج باید برنامه ریزی کرد باید آموزش دید، نباید فکر کرد یه روز خودش میرسه بدون اینکه خودمونو براش آماده کنیم، من اصلا فکرنکرده بودم برای ازدواج تا یه خواستگاری داشتم که سوال میپرسید از من سطح فهم و شعورشم بالا بود اماده بود برای ازدواج ولی من نتونستم جوابشو بدم چون نه مطالعه داشتم نه کسی یادم داده بود، خلاصه خیلی مورد مشابه ب دلایل مختلف ک از دست دادم

ولی ماهی هروقت از اب بگیری تازهست، من دوست دارم تلاش کنم براش، هرکس نظری داره🌹🌹

اگه عصبی نمیشین این‌تبلیغ این سایته فقط همین‌ من سر زدم مطلب خاصی نداره تبلیغ فروش کتاب و دوره  ...

نه بابا عصبی چی فقط ناراحتم وقتمو گذاشتم اینجا خوابم دیر شده، نه بازاریاب نیستم خدایی بیکارم هستم در حال حاضر، این سایتم دقیقا 5 روزه باهاش اشنا شدم، عزیزم خودم حس خوبس داشتم گفتم با بقیه شریک شم، راستی من اصلا از خدمات پولیش استفاده نکردم فقط رایگانشو گوش دادم چون درحال حاضر بدجور کفگیرم ب ته دیگ خورده، شما مختاری هرکار دوست داشتی کنی، راستی این تایپیکو زدم گفتم شاید کسی روشی بگه ک من نشنیده باشم ولی متاسفانه بدرد خودم اصلا نخورد 

نه بابا عصبی چی فقط ناراحتم وقتمو گذاشتم اینجا خوابم دیر شده، نه بازاریاب نیستم خدایی بیکارم هستم در ...

عزیزم از لحنت ادم برداشت عصبی بودن‌وطلبکاربودن حس میکنه 

ولی درکل هر کسی بالاخره قبل ازدواج کتاب میخونه ویس گوش میده فیلم‌میبینه وکارگاه میره و پیش مشاور

من خودمم این مطالب برام‌مهمه ویس گوش میدم و کتاب میخونم و...

درخواست دوستی قبول نمیکنم
همون دگ هدفو نشناخته بودم اونم بخاطر جو و شرایط کشور مسخره مون، چندسال ب پای کنکور نشستم میدونی یعنی ...

چند سالته؟

تفکرت خیلی عالیه 

وقتی بدون آموزش وارد رابطه و ازدواج میشی خیلی سخته 

باید همه چیو تجربه کنی تا یاد بگیری که اونم گاهی خیلی گرون تموم میشه 

عزیزم از لحنت ادم برداشت عصبی بودن‌وطلبکاربودن حس میکنه  ولی درکل هر کسی بالاخره قبل ازدواج کت ...

گلم من عذرخواهی میکنم از شما، خدایی اینطور برداشت کردی وگرنه چرا عصبی و طلبکار چی اخه؟

من ک دیدم فقط شما از صحبتم استقبال کردی گفتم ب تو هم بگم شاید بدرد خورد، من گفتم بری چیزی بخری مگه،اگه ازین کارا بلد بودم تا این سن بی پول و ویلون نبودم، بیخیال بابا اوقاتتو تلخ نکن من منظورم فقط خیر بوده، حالا شما این راه هایی ک من گفتم بلدی ک خداروشکر شاید من کم کاری کردم ان شالله جبرانش میکنم، راهی هم واسه من داشتی بگو خوشحال میشم😉

چند سالته؟ تفکرت خیلی عالیه  وقتی بدون آموزش وارد رابطه و ازدواج میشی خیلی سخته  باید ه ...

26 ام، ممنون عزیزم واسه تفکر امروزم خیلی خوشحالم ولی بهای سنگینی هم دادم، واقعا نمیشه همه چیو از تجربه فهمید گرون تموم میشه، توکل برخدا دوست داشتم ب بقیه کمک میکنم تا اشتباه گذشته منو نکنن

گلم من عذرخواهی میکنم از شما، خدایی اینطور برداشت کردی وگرنه چرا عصبی و طلبکار چی اخه؟ من ک دیدم فق ...

من قصد توهین ندارم عزیزم 

ولی کارگاه های  دکتر فرهنگ خوبه 

کتر حبشی من یه ویس گوش دادم خوشم‌اومد

حتما هم اگر خواستی پیش مشاورپیش از ازدواح برین مشاوز متاهل و با تجربه برین امیدوارم خوشبخت شین

درخواست دوستی قبول نمیکنم
26 ام، ممنون عزیزم واسه تفکر امروزم خیلی خوشحالم ولی بهای سنگینی هم دادم، واقعا نمیشه همه چیو از تجر ...

منم 26 هستم 

ایشالا یه بخت خوب نصیبت بشه عزیزم 

حداروشکر قبل ازدواج فهمیدی یه چیزایی رو 

من قصد توهین ندارم عزیزم  ولی کارگاه های  دکتر فرهنگ خوبه  کتر حبشی من یه ویس گوش د ...

ممنون عزیزم اره دکتر فرهنگو گوش دادم چندسال پیش خوب بود اونم ولی خیلی زیاده حبشی رو تاحالا نشنیده بودم، مشاوره پیش ازدواج خوبه ولی من میگم باید قبل از خواستگار حتی ادم خودشو اماده کنه وگرنه مث من خواستگاراش میپرن😉

امیدوارم تو هم خوشبخت و خوشحال باشی گلم