2777
2789
عنوان

سوال از خانمهای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 40 پست

بخاطر احساس استقلالش میرم.نمیگم ب پولش نیاز نداریم یاتوی زندگی مصرف نمیشه.اتفاقا همه ش برای نیازهای مشترکمون میره..ولی حتی اگه اینم نبود حتمامیرفتم.چون علاقه دارم ب کاربیرون منزل و استقلال مالی

من در کل به خاطر این توی این سایت موندگار شدم که دیدم نسبت به زنان عوض شد به همین خاطر توی این سایت ...

با این چیزی که شما گفتین،زنهای اونها واقعا قدر نشناس هستن.چیز دیگه ای نمیتونم بگم

من خودم مخالف حضور اقایون نیستم،فقط کافیه احترام مارو نگه دارن و هر جا سرک نکشن

احتمالا همسرهای داماداتون زن زندگی هستن.

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این چیزی که شما گفتین،زنهای اونها واقعا قدر نشناس هستن.چیز دیگه ای نمیتونم بگم من خودم مخالف حضو ...

بله. مثلا هرچی به خوارام میگیم یکم خونه ما وایسن واینمیسن. میگن شوهرامون گناه دارن. خداییش خواهرام خیلی خوشگل هستند. هر دوشون سنشون از 40 رد کرده ولی مثل یک خانم 20 ساله هستن. ولی برادرام نه.

من خودمم طلاق گرفتم چون دیدم اونجوری که خواهرام دور شوهراشون میچرخن این اصلا به من نگاهم نمیکنه. اصلا تحویل نمیگیره. تنهایی میره میگرده. بد اخلاقه. باید کلی خرجش کنم و قدر ناشناسه.

هم کارای خونه رو خودم انجام میدم بیشترش تو یکی دو مورد شاید همسر کمک کنه

هم شاغلم درسته مسئولیتم بیشتره ولی کار زیاد ترجیح میدم به بیکاری و بی هدفی دوس دارم ۴ تا آدم ببینم تو اجتماع باشم پیشرفت کنم

تازه من شغلمو دوس دارم و آخرین دلیل اینکه واسش درس خوندم و زحمت کشیدم دوس دارم نتیجه شو ببینم

و امنیت مالی هم مهمه چون حقوق زنها خودمونیم تو قانون هم کمه هم خیلی راحت میتونه پایمال بشه پس حالا که هیچ کس پشتمون نیست خودمون باید رو پای خودمون بایستیم کار از محکم کاری عیب نمیکنه 

👨‍👩‍👧

واای من یادم میاد بغض میکنم

دانشجو که بودم یه دوست پسر داشتم

خودشو کشت یه دختری پیدا کرد که شاغل باشه باهاش ازدواج کنه و این کارو کرد

من سرخورده شدم هنوز یادم که میاد بغض میکنم

بدبختی بدتر هم اینه که پسره از فامیلامونه هروقت خودش یا زنشو میبینم اعصابم خرد میشه

الان خودم معلمم حالا پیش خودم میگم مگه کار کردن چقد ارزش داشت که باهام این کارو کرد

مردای این دوره زمونه نامردن خیلی

بلا نسبت شما

من در کل به خاطر این توی این سایت موندگار شدم که دیدم نسبت به زنان عوض شد به همین خاطر توی این سایت ...

خودشون همسراشونو انتخاب کردن؟ یا خانواده انتخاب کرده؟ نمیدونم چجوری بعضی از خانوما اصلا ذوق زندگی ندارن.. ان شاالله همسر بهتری قسمتتون بشه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑