2777
2789
عنوان

سوال از خانمهای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 40 پست

پولش مهمه اما اگه بگن بیشتر از حقوقت میدیم نرو سرکار حاضرنمیشم کارمو از دست بدم چوون  واسش زحمت کشیدم چندین سال درس خوندم و از اول به عنوان هدف بهش نگاه کردم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
در حال حاضر دانشجو هستم  تصمیم دارم در اینده شاغل بشم.از اینکه دستم توی جیب خودم باشه و وابسته ...

شما تصور نمیکنین خرج با شوهره؟

توی خریدها کمک شوهرتون میکنین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچنین نمیتونم تو خونه بشینم و بیکار باشم احساس پوچی بهم دس میده

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

من الان فعلا خونه دارم اما قبلا شاغل بودم..دليل هاي من اين بود كه اصلا ادم خونه نشين نيستم بشدت ب كاركردن و روابط با ادمها علاقه دارم... بعدشم بنظرم كسي كه علاقه ب كاري داشته باشه اون خستگي رو ميتونه باهاش كنار بياد..در ضمن بحث مالي براي همه هس كي از پول بدش مياد ☺️☺️☺️

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

من از اول به این که مرد کار کنه پول در بیاره و زن خرج کنه اعتقادی نداشتم..احساس میکردم اگه واسه کوچیک ترین نیازهامم از همسرم پول بخوام عزت نفسمو از دست میدم..درسته کار کردن بیرون از خونه همراه با خونه داری واقعا سخته ولی می ارزه

استارتراقاهستید؟خوشتون نمیادچون نمیتونیدبهش زوربگید

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
شما تصور نمیکنین خرج با شوهره؟ توی خریدها کمک شوهرتون میکنین؟

1:من همسر ندارم

2:حتی اگه همسر داشته باشم بازم اینکه وابسته نباشم حس خیلی خوبی داره.اینکه مثلا نیاز به پول داشته باشم لازم نیست منت همسرم رو بکشم،چون خودم در امد دارم

3:خرج با همسره درست،،،اما خانم هم میتونه کار کنه و درامد جداگونه داشته باشه،و در برخی مواقع به همسرش کمک کنه.البته منکر اینکه فشار روحی و روانی زیادی وارد میکنه نمیشم،تصمیم با خود خانمه.

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست

منکه هنوز دانشجوام ولی از الانم هرکار خوبی گیرم بیاد انجام میدم

زن باید دستش تو جیب خودش باشه وابسته بودن اصلا خوب نیست

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

من خودم کارمیکنم شوهرهرچی که درامدداشته باشه میریزه توحساب من واصلاتابحال نپرسیده چیکارمیکنی حتی تابحال ازحقوق خودم نپرسیده هرخریدی هم که توزندگی انجام بشه بنام من میزنه درسته منم کمک میکنم اماشوهرم اصلاسراغ پس اندازخودشونمیگیره .

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

کار البته کار ِ خوب،  دید اجتماعی بهتری به فرد میده. به هر حال جامعه ات  بزرگتر میشه و تجربیاتت هم. و به سبب همین تجربیات بهتر میتونی با افراد دیگه تعامل داشته باشی.

کار به نوعی اعتماد به نفس و شخصیت اجتماعی مستقل و قوی تری به شخص میده . به اضافه ی اینکه در کنار کار ، شما پول هم به دست میارید که خودش نوعی قدرت محسوب میشه.

با توجه به اینکه در جامعه ی سنتی امروزی، چه زن شاغل باشه چه خانه دار، ازش توقع میره که کارهای توی منزل، شوهر داری و بچه داری رو به نحو احسنت انجام بده خب مسلماکار بیرون از خونه خستگی داره و تقریبا هیچ وقت استراحتی برای یه زن نمیذاره ولی اگر علاقه یا انگیزه باشه ، خستگیش قابل تحمل هست.

در کل به نظرم نیاز مالی در اخرین اولویت قراره داره. مگه خانوم هایی مثل معصومه ابتکار یا خانوم دستجردی برای نیاز مالی یا کمک به همسرشون در جامعه فعال هستن؟

1:من همسر ندارم 2:حتی اگه همسر داشته باشم بازم اینکه وابسته نباشم حس خیلی خوبی داره.اینکه مثلا نیاز ...

من در کل به خاطر این توی این سایت موندگار شدم که دیدم نسبت به زنان عوض شد به همین خاطر توی این سایت موندم.

متاسفانه برادران من زندگی خوبی ندارن. نه زناشون کار میکنن، نه کارهای منزل رو انجام میدن، نه بیرون کار میکنن، نه محبت میکنن. نه قیافه دارن. بد دهن هم هستند. فحشهای ناموسی بد میدن. در حالی که میدونم برادرام زحمتکش هستن و مهربرونن(میدونم که میگم).

خانم قبلی خودمم همین بود.

ولی برعکس دامادامون خیلی احساس خوشبختی میکنن. نمیدونم چرا

برادرم امروز میگفت ما بدشانسیم. میگفت ما باید تا آخر عمر بسوزیم. راست میگه اون چندین ساله داره میسوزه.