2777
2789
عنوان

برم یا نرم ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 31 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فکرت کاملا اشتباه، بالاخره شما هم روابط و زندگی شخصی خود تا حدی داری، کسی اگه بخواد کاری بکنه حتی بغل گوش زنشم میکنه، در ضمن چند بار مگه قرار شما تنهاش بزاری، اصلا حساس نشو رو این موردای الکی، همین که عاطفی همدیگر تنها نزارین جبران چند برابر باهم بودن فیزیکی رو میکنه....البته از حد نباید بگذره ولی چند بار تنها اینور اونور رفتن هیچ ایراد و پیامدی نداره...مگه اینکه ببخشید شوهرتون مشکل دلشته باشه که بازم فرقی نداره

فکرت کاملا اشتباه، بالاخره شما هم روابط و زندگی شخصی خود تا حدی داری، کسی اگه بخواد کاری بکنه حتی بغ ...

میدونم اما ناراحت میشه و میگه منو به خانوادت ترجیح دادی

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

يكي از دوستام بيچاره اولين بار بعد از دوسه سال زندگي متاهلي تنها سه چهار روزه سفر پيش دخترخالش شوهرشم گفته بود خودت برو من سركارم و اينا....خلاصه وقتي اومد چند وقت بعدش خيلي اتفاقي متوجه ميشه شوهرشم اون روزا با يه دختره رفته بودن سفر...خدا نياره هيچكس فكرشو نميكرد يارو اينكاره باشه....بعد همه سرزنشش ميكردن شوهرتو تنها گذاشتي اونم رفت با يكي...اما اين چه تحليل مسخره اي بود اخه؟يارو از قبل با اين دختره دوست بود و زير سر داشت اما كسي درك نميكرد كه....همه داشتن خودشونو گول ميزدن يجوري.

يكي از دوستام بيچاره اولين بار بعد از دوسه سال زندگي متاهلي تنها سه چهار روزه سفر پيش دخترخالش ...

اره متاسفانه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
يكي از دوستام بيچاره اولين بار بعد از دوسه سال زندگي متاهلي تنها سه چهار روزه سفر پيش دخترخالش ...

چجوری فهمید شوهرش با یه دختر دیگه رفته مسافرت ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیخود کردن همچین تحلیلی کردن....بدبختی ملت ما اینه همیشه همه تقصیرا گردن خانوماست، واقعا تاسف آوره