2821
2789
عنوان

برم یا نرم ؟؟؟؟؟

182 بازدید | 31 پست

مامانم اینا دارن میرن مسافرت موندم منم باهاشون برم یا نه ؟ 

شوهرم نمیتونه اصلا بیاد مرخصی نداره 

میگه تو برو اب و. هوات عوض بشه 

اما میترسم تنهاش بذارم چون میگن مرد رو تنها نذار خیانت میکنه و... 

میگم تو تنها میمونی میگه چی کار کنم برم کسی رو بیارم یکم نگرانم کرد 

از طرفی دوست دارم برم 

تو رو خدا بگید چی کار کنم ؟

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نرو. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی این چه فکریه اخه دختر برو حالشو ببر الان هزینه رفته بالا پول میخان دنباله کس دیگه نمیرن

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

من باشم نمیرم بعدا ی برنامه توپ میذارم باشوهرم دوتایی یا مثلا مامان بابامم بیان

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
بنظر مياد زيادم بهش اعتماد نداري  خب نري بهتره چون فكرت مي مونه پيش شوهرت

اره تو این دوره و زمونه به هیچکی اعتماد ندارم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا ؟؟

چه می دونم.

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂